MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam pomysł poniewaz wydaje mi sie ze wojownicy coraz lepiej graja. Uwazam ze wygrac wojownikiem w tych czasach to nie jest taki sukces jak kiedys. Szczególnie teraz kiedy na serwerach gra mniej osób ok 15 i mało ludzi idzie do druzyny potworów wiec moze fajnie by bylo to zmienic i moze zwiekszyc i zwiekszyc czas potworów np o 100 sek??? (czyli z 899 sek zrobilo by sie 999 sek)
Jestem na TAK
Ponieważ pod koniec gry jest mało wojowników i czasu. Oczywiście 100s w profesjach wojów i bossów. Zwiększy się o 100s żeby niebyło tak
(szybsze pomijanie czasu profesji)
a ja za nie ponieważ mam doswiadzczenie na tym trybie i wiem ze tylko wszechmogacy vip i kapłan wytrzyma słaprze klasy nie dadzą rade bo jak żelazny golem dopadnie to 4 hp na spokojnie zabiera dla wszecha na 1 hit w secie z ochrono 3 ! to pomyślcie jeszcze osoba w truciźnie z prawie polowo serduszka ! ile razy mi to sie zdazylo pajak i golem .... ja sie nie zgadzam a jeszcze bosy dojdo ... smok oslepienie mag zywio mialem nie raz i co ? YOU DED ! na elixirze dedam przez to slepote smoka i czasami pająka bo tesz ośleepia a jak byly 2 wladki + zywio to kurde niewiem jak ja przezylem ... a koniec czasu mnie uratował zgodzę się na dodanie 20 sekund więcej nie
zaden czas dodawany nie bedzie, niezaleznie od ilosci grajacych jest on w zupelnosci wystarczajacy aby wygrac/przegrac - wszystko zalezy od umiejetnosci graczy i posiadanych przez nich klas, jak ktos nie potrafi grac to i po 3 godzinach nie wygra jako potwor.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie