24-August-2017, 20:45:59
24-August-2017, 20:54:16
http://mineserwer.pl/Temat-Straci%C5%82e...formacjami
Tam znajdziesz wszelki informacje.
Tam znajdziesz wszelki informacje.
24-August-2017, 20:56:32
Och, jakby admin który by to zobaczył nie mógł tego zrobić. Nawet nie szukałem maila bo domyślam się jak często go sprawdzają.
24-August-2017, 21:01:47
24 h w tygodniu, 48 h w weekendy.
Miałem kiedyś podobną sytuacje, nie przyszedł mi vip, i Administrator nie sprawdzał maila dosyć długo, wystarczyło pisać na PW do banana.
---------------------------------------
Dodatkowo jeśli chcesz otrzymać twoje
hasło to chociaż oddaj ten jeden, 2 dni.
Miałem kiedyś podobną sytuacje, nie przyszedł mi vip, i Administrator nie sprawdzał maila dosyć długo, wystarczyło pisać na PW do banana.
---------------------------------------
Dodatkowo jeśli chcesz otrzymać twoje
hasło to chociaż oddaj ten jeden, 2 dni.
26-August-2017, 04:34:34
Witam.
Oczywiście że nic nie jest sprawdzane chop siup, nasz właściciel ma dużo rzeczy do roboty w tym ogarnięcie serwerów jak i email od graczy a uwierz mi że jest ich sporo bo nie jesteś jedyny który chce odzyskać hasło do konta czy też otrzymać usługę którą zamówił a nie dostał. Wyślij email i poczekaj spokojnie a na pewno hasło odzyskasz, cierpliwość to podstawa
Pozdrawiam Alex.
Oczywiście że nic nie jest sprawdzane chop siup, nasz właściciel ma dużo rzeczy do roboty w tym ogarnięcie serwerów jak i email od graczy a uwierz mi że jest ich sporo bo nie jesteś jedyny który chce odzyskać hasło do konta czy też otrzymać usługę którą zamówił a nie dostał. Wyślij email i poczekaj spokojnie a na pewno hasło odzyskasz, cierpliwość to podstawa

Pozdrawiam Alex.
07-September-2017, 08:10:31
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=PT0G]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=PT0G)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!