MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z minecraftem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, chciałem dzisiaj pograć na WvP, lecz nie działa mi minecraft TYLKO na tym serwerze w wersjach 1.7-1.7.10. Jeżeli wiesz o co chodzi proszę o wsparcie
Chodzi ci o to że gdy ustawiasz wersje 1.7 - 1.7.10 to ci się Minecraft nie włącza?
Czy nie możesz wejść na serwer z tą wersją?
(24-August-2017 13:57:31)MrNed napisał(a): [ -> ]Chodzi ci o to że gdy ustawiasz wersje 1.7 - 1.7.10 to ci się Minecraft nie włącza?
Czy nie możesz wejść na serwer z tą wersją?
Nie moge wejść na serwer
Tryb jest na 1.7.2 , 1.7.3 i 1.7.4
@up i własnię o to chodzi :_:
@temat: jaki masz Launcher ? np. zyczu
i ps. spróbuj wyłączyć kompa i włączyć (lub lapka, w zaleznosci na czym grasz)
Jeśli możesz to wstaw Zrzut Ekranu to będzie nam łatwiej to rozwiązać
//Edit Albo pobierz TeamViewer i spróbuje Ci to ogarnąć mimo że możesz mi nie ufać bo nie jestem w moderacji
(24-August-2017 14:39:19)MrNed napisał(a): [ -> ]@up i własnię o to chodzi :_:
Próbowałem, nic się nie zmieniło

(24-August-2017 14:45:19)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Jeśli możesz to wstaw Zrzut Ekranu to będzie nam łatwiej to rozwiązać
//Edit Albo pobierz TeamViewer i spróbuje Ci to ogarnąć mimo że możesz mi nie ufać bo nie jestem w moderacji
Po co screen skoro nic nie da, po prostu zwykły minecraft i jak chcę wejść na serwer to mnie wyrzuca z gry i nic nie pisze.

(24-August-2017 14:39:19)MrNed napisał(a): [ -> ]@up i własnię o to chodzi :_:
Luncher mam z oficjalnej storny minecrafta
@up może to po prostu słaby net Smile
Instrukcja co ja robie wtedy: Wyłączam MC, Ide wyłączyć router, licze do 30, włączam, odpalam MC, Działa.
Może pomoże Smile
To zrób tak jak mówiłem pobierz Team viewer najlepiej TEN BEZPOŚREDNIE POBIERANIE ZE STRONY TEAM VIEWER możesz mi nie ufać ale potrafię pomóc nie będę grzebać w prywatnych plikach.
(24-August-2017 14:58:20)MrNed napisał(a): [ -> ]@up może to po prostu słaby net Smile
Instrukcja co ja robie wtedy: Wyłączam MC, Ide wyłączyć router, licze do 30, włączam, odpalam MC, Działa.
Może pomoże Smile
Próbowałem. Inne serwery działają bez lagów, minefox też jak mogłem wbić

(24-August-2017 15:04:05)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]To zrób tak jak mówiłem pobierz Team viewer najlepiej TEN BEZPOŚREDNIE POBIERANIE ZE STRONY TEAM VIEWER możesz mi nie ufać ale potrafię pomóc nie będę grzebać w prywatnych plikach.
Zaufam ci. pobrałem
Stron: 1 2
Przekierowanie