MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROPOZYCJA] [RPG-RPG 2.0] Itemy UT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej

W tym wątku dam propozycje dodania itemów UT

Pomysł ukradłem (HEH) grze Realm of the Mad God.
W grze nie ma itemów z poziomami lecz są tzw. Tier Broni

Tierów jest (o ile pamiętam) 13
Oczywiście na inny rodzaj itemu przypada maksymalna liczba tierów.
Np.:
Maksymalny tier na pierścienie to T6

W tej grze itemy UT można pozyskać z różnych eventów, dajmy na to z dungeonów (zamiast dungeonów można dać jakiegoś silnego bossa)

Moja propozycja jest taka:
Administracja raz na miesiąc robi taki event (broń w grze jest dość OP więc wyobraźcie sobie gdyby każdy noob miał taką broń...)

Oczywiście to jest tylko propozycja a co Banan z nią zrobi to już nie moja sprawa. Nie będę mu mówił gdzie ma to wprowadzać (mowa jest o RPG/RPG 2.0)
Co to są te itemy UT i co to Tier Broni?
Nic nie opisałeś, napisałeś "Proponuję dodać itemu UT z eventów", skąd ktoś, kto nie grał w Realm od the Mad God ma wiedzieć co to jest?
@up:

Myślałem że każdy gracz będzie wiedział co to jest tier
Tier to inaczej poziom broni. W grach jest różnie. W innych by uzyskać lepsze bronie i lepszy Tier trzeba wbijać levele a w innych trzeba je zbierać. Jest multum zastosowań.

UT
Itemy UT można porównać z broniami premium. Można je nazwać boskimi itemami. Nie da ich się zdobyć poprzez sms lecz poprzez różne eventy w grze (mowa o RotMG).
Oczywiście znajdą się takie strony gdzie można kupić wszystkie dostępne itemy w grze nawet za grosze ale takie "targi" najczęściej chcą nas oszukać, pozbawić nas konta w grze, ukraść nam wszystkie pieniądze.
Tez gram w RotMG Big Grin
Co do tematu :
Słaby pomysł według mnie, banan zapewne ma juz plan na "poziomy broni" więc jedyne co jest dobre w twojej propozycji to nazwa Tier (np. T11) podmienić zamiast "Miecz bogów - poziom 2"
Napisz plugin i wtedy cokolwiek proponuj nie mam zamiaru przerabiac czegoś nad czym pracuje miesiacami bo ktos ma taki kaprys i cos sobie gdzies w jakies gierce upatrzyl nie majac najmniejszego pojecia jak cokolwiek wykonac czy wywazyc...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie