MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] 6h za marne slowo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Moj nick:_SELFMADE_
Osoba banująca Kociak08:
Data: 22:08:2017r
Opis dostałem bana za słownictwo aż na 6h za słowo *zajebiste* http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=ZRI9
No bez jaj takie słowo i ban na 6h? Rozumiem użyłem łaciny,ale to jest ban na max 1h nawet i nie.A dodam,że nie było nawet ostrzeżenia (słowa)
Serwer.Royalcraft.pl
No jak widzę te bany za wulgaryzmy na tyle czasu to aż mi się słabo robi, rc nie jest już takie jak kiedyś
Wojtuś,ale za takie słowo? Smile
A wiec tak dostałam skargę na forum więc ją rozwiązałam i dałam bana na tyle ile uważałam. Na czacie nie raz przeklinałeś pojedyńczymi słowami i przymykałam oko i ostrzegałam bo za jedno nie banuje ale po skardze stwierdziłam, że ci sie nalezy. Smile Prośbę o UB odrzucam.
Ja tylko upominałem przed banem ale te dzisiejsze kary... Ta Policja...
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Dodam tylko, ze jeśli osoba banująca ma w logach więcej dowodów na tego gracza, więcej wulgaryzmów lub obraz graczy to może dać bana na dłuższy czas wedle swojego uznania. Biorąc pod uwagę logi to Kociak postąpiła tutaj bardzo pobłażliwie.

Natomiast osoby wypowiadające się w tym wątku i nie mające zielonego pojęcia co jest w logach proszę o przemyślenie następnym razem zanim cokolwiek napiszecie. Wasze nieprzemyślane i wyssane z palca wypowiedzi, tylko świadczą i potwierdzają, że pojęcia nie macie, mieliści i mieć nie będziecie o administrowaniu oraz o podejmowaniu decyzji na podstawie logów.

I ostatnia sugestia - jeśli ktoś przed podjęciem działania, pomyśli, przeanalizuje dane, czasem przedyskutuje jak potrzeba - i podejmie decyzja na podstawie większej ilości danych a nie tylko jednego zdarzenia to weźcie pod uwagę, że efekt decyzji na pewno jest bardziej uzasadniony.

PS. Dopisany później po analizie.
Biorąc pod uwagę historię tego gracza na sieci naszych serwerów, ja nie bawiłbym się banowanie w tym przypadku.... bez komentarza pozostawiam.
Przekierowanie