MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Najgorszy bug.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć.
Chciałem zgłosić bug, który nie tylko mi przeszkadza. Wczoraj wymieniałem się z innym graczem, miałem dać mu generator a on miał mi dać rocket jump.
Dałem mu generator, on chciał rzucić rocket jump ale zniknął. Relogał i próbował 2 razy ale za 3 razem nie miał go w ogóle. Natomiast Mi gdy niedawno wymieniałem się z innym graczem, zniknęła piła mechaniczna. Rzuciłem mu piłę, ale jej nie było (nie leżała na ziemi). Relognąłem z kilka razy ale nic. Na końcu wyłączyłem minecrafta i włączyłem go po dwóch minutach, wchodzę na gta, ale piły nie było. HELPExclamationExclamationExclamationAngry
O 5:36 pisać wątek.. Oczy mi się kleją ale :
Pewnie wyrzuciłeś itemek podczas czyszczenia (usuwania śmieci) i zniknął. Jest jeszcze jedna opcja.
Jeśli masz by zyczu ( nie wiem czy w przypadku innych tak jest) to wyrzucaj itemki zawsze myszką, przeciągając go i wyrzucając, a nie przyciskiem "q" bo czasem się tak zdarza.
1. Mam zyczu, ale wyrzucam z ekwipunku a nie przez Q.
2. Nie wyrzuciłem, gdy było sprzątanie śmieci.
3. Chcę odzyskać piłę.
Exclamation
Spróbuj się jakoś dogadać z tym graczem jak jest dobry to odda.A co do znikających itemków to ja sam nie wiem może ktoś miał potkę niewidzialności i zabrał.
*Rzuciłem, *relognąłem, przed przecinkiem nie robi się spacji.
1. Zmień launcher, zyczu jest po prostu złym pomysłem,
2. Więc to wina zycza,
3. Niestety nie odzyskasz.
Minik idiota ja chce piłę i gówno cię to obchodzi czy mam zyczu czy nie.Exclamation
I jeszcze nikt mu nie dał bana/warna za obraze ? ;D
Zamykam, odpowiedź udzielona wcześniej, a za obrazę żegnam.
Przekierowanie