Nazwa użytkownika zbanowanego: Falsco
Jesteś recydywistą?: Nie nigdy nie miałem
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana ponieważ nie użwałem cheatów.
Treść Bana: Ban z powodów Cheatów
Osoba banująca: Mati2286
Serwer: MineFox.pl
Grałem z Ziomkiem na serwerze oraz rozmawiałem na TS. Nie używał Cheatów. Pomocny i miły gracz.

Nie rozumiem ;/ Grałem z typem normalnie na serwerze i nie mial żadnych Cheatów... Na ts tak samo z nim siedze ;/ Ogólnie miły chłopak
Możesz mi powiedzieć kiedy dostałeś tego bana ?
(21-August-2017 12:17:34)mati2286 napisał(a): [ -> ]Możesz mi powiedzieć kiedy dostałeś tego bana ?
Dostalem bana wczoraj o godziennie chyba 18 lub 19 albo wcześniej. Wszedłem na serwer dać koledze itemy i wywaliło serwer lub został zresetowany. Podczas wyboru gier zostałem zbanowany.
Ok a więc tak nagrania nie mam ale opiszę sytuacje
Stałeś sobie na lobby obok respa i obracałeś głową wygłądało to jak killaura.
No bo tak gracz na afk stoi obok respa i każdego bije, kręci się. Patrzałem na ciebie ok 2 min jak już byłm pewien, że masz killaure zbanowałem.
(21-August-2017 12:35:40)mati2286 napisał(a): [ -> ]Ok a więc tak nagrania nie mam ale opiszę sytuacje
Stałeś sobie na lobby obok respa i obracałeś głową wygłądało to jak killaura.
No bo tak gracz na afk stoi obok respa i każdego bije, kręci się. Patrzałem na ciebie ok 2 min jak już byłm pewien, że masz killaure zbanowałem.
Nie możliwe ze gdyż nie pobierałem żadnych cheatów
Czy admin ma jakieś dowody? Bo chyba są kluczowym elementem sprawy.
Nie nagrywam z koleji każdego cheatera dowodów nie mam.
Gracz miał cheaty i jestem pewien a to "nie miałem cheatów to typowa wymówka".
Administracja jeżeli widzi gracza łamiącego regulamin nie musi posiadać dowodów co gracz zrobił.
Po rozmowie z Matim doszliśmy do, że unbana nie bedzię, nawet jeśli udawałeś, że masz aure lub prowokowałeś Admina to już jest tylko twój problem
Odrzucam...
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera