Twój nick z gry : agvE
Nicki osób posądzonych: dziki123
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2017-08-20
Opis zdarzenia: Przeklenstwo
Dowody:
https://zapodaj.net/5c5675ff0ff0e.png.html
Sugerowany wymiar kary: 5h
Serwer: MineSerwer.pl - SkyWars
------
5h raczej nie dostane ponieważ to będzie mój pierwszy ban a obraziłem czitera i mam pytanko do Administracji jak chce zgłosić czitera to musze nagrać film?
dziki123 mogłeś go nie obrażać
Nie obrażałbym jak by na serwerze był admin i banował cziterów to bym się nie denerwował a na serwerze są sami cziterze. Pozdrawiam i mam pytanie co trzeba zrobić aby zgłosić cziterów demko nagrać ??
I przepraszam za obraze ale się zdenerwowałem rozumiem kara musi być

Musisz mieć ss lub filmik.
(20-August-2017 17:11:37)crazycrafter napisał(a): [ -> ]Musisz mieć ss lub filmik.
na czitera chyba filmik bo ss nic nie da
@up Aby zgłosić cheatera musisz mieć dowody
@up3 Od tego jak nie ma, żadnego administratora na trybie jest forum. Możesz po prostu złożyć skargę na gracza, który łamie regulamin.
Ukarany, zgodnie z regulaminem.
(20-August-2017 17:29:58)_AGA_AGUSIA_ napisał(a): [ -> ]@up Aby zgłosić cheatera musisz mieć dowody
@up3 Od tego jak nie ma, żadnego administratora na trybie jest forum. Możesz po prostu złożyć skargę na gracza, który łamie regulamin.
Ukarany, zgodnie z regulaminem.
Mam pytanie dlaczego na 2 dni a nie na pare godzin to jest mój pierwszy ban i nie powinien być taki długi proszę o pokazanie gdzie w regulaminie jest opisana długość kar proszę o ponowne rozpatrzenie długośći kary według mnie jest zbyt za długo dostałem pierwszy raz bana i odrazu na 2 dni z jakiej przyczyny taki długi?
Zgłaszam odwołanie od kary moim zdaniem jest zbyt długa
@up Za obrazę gracza są różnej długości bany, nie ma różnicy czy to twój pierwszy ban czy któryś z kolei. Kara nie zostanie skrócona. Skarga została rozwiązana - do zamknięcia.
Proszę o rozpatrzeżnie przez innego moderatora.