MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga (mf)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: xJasdi
Nicki osób posądzonych: Jamakoshi2012
Najdokładniejsza data zdarzenia: 16;25 20-08-2017
Opis zdarzenia: Rozwaliłem temu gościowi skrzynkę w gildii i dostałem bana z powodem na 1h "ochłoń"
Dowody: https://scr.hu/qwvkBe
Sugerowany wymiar kary: degrad, ostra rozmowa Wink
takie akcje nie mogą być dopuszczalne jeśli nie chcecie tracić graczy Wink
Serwer: minefox.pl
To, że się nie lubimy i jesteś w stosunku do wszystkich chamski nie oznacza, że możesz mi wszystko niszczyć i utrudniać mi grę i pracę na serwerze.
(20-August-2017 16:43:54)Jamakoshi2012 napisał(a): [ -> ]To, że się nie lubimy i jesteś w stosunku do wszystkich chamski nie oznacza, że możesz mi wszystko niszczyć i utrudniać mi grę i pracę na serwerze.
po 1 jaka prace skoro ty nic nie robisz przez kilka dni pisze ci ze jest cheater a ty nie sprawdzasz go bo masz kompa z drewna.. po 2 niszczenie skrzynki z której wypadło ci zaledwie 3 miecze i klata 3/3 to jest utrudnianie pracy? odrobina dystansu kolego Smile
"po 1 jaka prace skoro ty nic nie robisz przez kilka dni pisze ci ze jest cheater a ty nie sprawdzasz go bo masz kompa z drewna.."

Nie widzę abyś codziennie cokolwiek do mnie pisał, jak masz gracza z cheatami rób skargę na forum a nie kłamiesz, że cokolwiek mi piszesz,
(może piszesz, jak mnie nie ma na serwerze)
(20-August-2017 16:51:42)Jamakoshi2012 napisał(a): [ -> ]"po 1 jaka prace skoro ty nic nie robisz przez kilka dni pisze ci ze jest cheater a ty nie sprawdzasz go bo masz kompa z drewna.."

Nie widzę abyś codziennie cokolwiek do mnie pisał, jak masz gracza z cheatami rób skargę na forum a nie kłamiesz, że cokolwiek mi piszesz,
(może piszesz, jak mnie nie ma)
Zdążyłeś już zauważyć ze za sobą nie przepadamy wiec najwidoczniej ignorujesz poza tym nie będę się kłócić z tobą jak dzieci. poczekam aż popatrzy na tą skargę ktoś kto ma więcej IQ niż wybitna małpa Smile
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak.
4. Dowody nie są czytelne.
5. Źle zatytułowany temat.

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona

SKARGA ODRZUCONA

-=Administracja=-

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

1. Zły dział Skargi

SKARGA ODRZUCONA

-=Administracja=-

1. Zły dział Skargi

Przekierowanie