MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Piosenka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemanko tutaj wymyśliłem piosenke

Wchodzę na serwer co to za serwer myślę i czekam a tutaj Creeper czeka idzie sobie drogą pewien przechodzień

pytam się co to a on pan obok powie, pytam się co to jest a on odpowiado to mineserwer ja się zastanawiam

myśle i stoje a tutaj pędzi jak szalony Snow w smole za nim graacze biegną i proszą daj mi diax set a on uucieka

dalej spootykam jakiś doom nazywa widać Survival wchodzę, a tam biegają jacyś dziwni ludzie tutaj jakiś Młody a

tutaj jakiś lama wchodzę widać ktoś coś buduje ja się dziiwie i kręce głową a tutaj jakaś Creepcia budująca mob

spawner za nią biegnie jeszcze Minik uciekający przeeeeed Arihem oj widać minik coś przeskrobał Arih się wściekł

więc biegną i biegną a ja za nimi okazało się że uciekają przed graczami.Spotykam jakiegoś człowieka całego z

żelaza pytam się co to jest a on ooodpowiada to jest mineserwer i to Survival chcesz do gildi pyta ja się zgadzam

i z kopyta a tutaj za nami idzie taki Młody knując tutaj knorbnie jak nas dednąć by się nie dednąć wchodzimy do

żółwia a Młody za nami i tutaj młody patrzymi toopi się w lawie więc szybko zmieniamy baze a tutaj nas goni Steve

jakiś patrzę uciekaamy noc minęła nikt nas nie złapał wychodzimy z tego czegoś i wchodzimi do budynku o napisie

forum iron mi tłumaczy co to za tajemnice miejsce i mówi że to forum a ja zakładam od razu konto iron już żelazny

a ja jeszcze skórzany więc on mi daje diaxy stos i eq żelazne. Iron schodzi z kompa a ja spootykam jakiegoś

dziwnego gościa jakiegoś lisa nazywa się on KalisPro złota rączka ja więc się z nim wita a on bana mi za nic więc

czekam dwie godziny i wreszcie jest ten unban już Kumaty jestem więc rozumiem co i jak.

I to już będzie koniec Piosenki nara ludziska i mam nadzieję że się to spodoba
Jakie rymy XD
No, wiem nie wiedziałem dokładnie jakie rymy ;p
Teraz to zaśpiewaj i daj video.
Chciałbyś ;p byś się chyba posikał ze śmiechu.
No teraz lepiej, 2/10
1/5 bo się skraca !
Dla mnie to w ogóle nie jest piosenka 2/10, ale 1/5 bo się skraca.
Trudno ;p
Dla mnie 0,09
Stron: 1 2
Przekierowanie