MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odznaka WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Myślałem ostatnio nad formą wyróżnienia gracza nagrodą pieniężną na Wojownicy Dusz lub odznąką na naszym forum za odblokowanie wszystkich klas na wd oczywiscie to tylko myśl która jest zaczęta i daleka do dokończenia ale proszę nad rozważeniem tego.
Z poważaniem salay2007 Cool
na NIE
Zaraz się odezwą z Kits PvP....
Potem z Survival bo będą chciały rangi za pkt....
Po luj takie to?
Ten pomysł to tak na szybko, połowy na początku nie zrozumiałem, ale 1 pytanie : do czego ta odznaka?
- pietrku aby ludzie widzieli że ja bogaty i skiller jestem
- a no w sumie...

Niezbyt dobry pomysł
Duzo osob posiada odblokowane wszystkie boskie na duzej ilosci serwerow. Jak to kiedys banan powiedzial
"Na forum istnieja tylko 3 osoby ktore moga przyznawac odznaki recznie" a systemu do zczytywania tych boskich raczej banan nie zrobi (za duzo roboty na cos co i tak zakonczy hype po 3 dniach).

Na nie.
Z tego co kojarzę istnieje ranga za wygranie turnieju na WD:
http://mineserwer.pl/Temat-1-Turniej-Woj...6-Sierpnia jest tutaj napisane:
KalisPro napisał(a):N) Prócz wygranej pieniężnej każdy gracz zwycięskiej drużyny będzie mógł otrzymać specjalne odznaczenie na forum, jako zwycięzca turnieju WOJOWNIKÓW DUSZ oraz 500 MINEGOLD dla KAŻDEGO członka zwycięskiej drużyny!
Co do propozycji z odznaczeniem za wszystkie klasy - bezsens. Odznaczenie do zdobycia w kilka dni.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie