MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
kiedy zostaną wprowadzone te całe samoloty o których banan wspominał na jednym z odcinków bo już (chyba) dawno one miały być wprowadzone ...
Cierpliwości chociaż sam jestem ciekaw, może coś nowego bo około 5 - 10 graczy gra.
Przydało By sie ten Tryb Na Liscie Trybów Dodać {Tych gdzie widac na lobby ile jest graczy na okreslonym trybie} bo malo osob gra

@topic tez jestem ciekawy samoloty były by nieziemskie, ale pewnie nieziemskie były by też ich ceny
(20-August-2017 13:11:51)GokuSSJ napisał(a): [ -> ]Przydało By sie ten Tryb Na Liscie Trybów Dodać {Tych gdzie widac na lobby ile jest graczy na okreslonym trybie} bo malo osob gra

@topic tez jestem ciekawy samoloty były by nieziemskie, ale pewnie nieziemskie były by też ich ceny

jesli chodzi o ceny zrobione to zostało na specjalnie by gracze zamawiali hajs a jesli ktos gra godzine dziennie to jest prawie że nie możliwe by ktos uzbierał na jeden z pojazdów gdyż w godzine prawie nic nie zarobisz na dodatek nie ma tam administracji a powinna byc co do samolotu cena będzie 600k co przyciągnie innych graczy by zamawiali hajs bo dostaną jakis ''samolot'' na ktory nikogo nie bedzie stac i ludzię będą zamawiać hajs
moim zdaniem ten tryb jest głównie pod hajs.
@up Wiem to Przeciez Nie musisz mi mowic gram tam jakis czas juz i sie orietuje
Zamiast samolotow były wprowadzone helikoptery, które i tak posiadają nieliczni, na chwilę obecną nie jest to priorytetowy element który w jakimkolwiek stopniu rozwinie ten tryb.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie