MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] lolface34
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: lolface34
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ zostałem niesłusznie zbanowany
Treść Bana:Dostałeś bana od Tytek77 powód cheaty czas:na zawsze
Osoba banująca:Tytek77
Serwer: minefox.pl
Otóż tak, grałem sobie normalnie na serwie. Wszystko zaczelo sie od tego , że wskoczyłem do dziury na koxie i zacząłem zabijać stevki więc policjant Tytek77 postanowił mnie sprawdzić. Wszystko było ok , gadalismy sobie na skype i nagle kazał mi usunąć folder z moją wersją mc . Ja zaniepokojony zapytałem sie dlaczego mam to zrobić i czy nie zniszczy mi to plików gry minecraft. On odpowiedział: masz robić co ci każe albo masz bana. i tak bana powinieniem dostac jesli juz za niesubordynacje a dostałem za cheaty jeszcze perma Tongue.
Ja zdziwiony reakcją tytka odpowiedzialem ze nie zgadzam się ponieważ nie wytłumaczył mi po co mam usunąć folder. On rozłączył się i dostałem bana.
Oczekuje pozytywnego rozpatrzenia mojej prosby i proszę również o unbana ponieważ wydałem prawdziwe pieniądze na smoczą włócznie i wszystko przepadłoAngryAngryAngryAngry Dziękuje za poświęcony mi czas Big Grin
P.S niestety dowodów nie mam ale raczej bym sobie tej historii sam nie wymyślił.
Dostałeś bana ponieważ nie chciałeś usunąć wersje która pokazała by mi czy ty na niej grasz. Mówiłem że usunięcie tej wersji ci nić nie zrobi a jeżeli ty uważasz że powiedziałem tak jak napisałeś cytuje: masz robić co ci każe albo masz bana.To daj dowód.
(19-August-2017 14:49:49)catapiller napisał(a): [ -> ]Dostałeś bana ponieważ nie chciałeś usunąć wersje która pokazała by mi czy ty na niej grasz. Mówiłem że usunięcie tej wersji ci nić nie zrobi a jeżeli ty uważasz że powiedziałem tak jak napisałeś cytuje: masz robić co ci każe albo masz bana.To daj dowód.
W takim razie poprosze o kolejną weryfikację jeśli byłbyśtak miły
Masz bana za niewykonanie poleceń administracji Podczas sprawdzania

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie