MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Hejcia ;3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, nazywam się Jakub mam 13 lat idę do 7 klasy, jestem tutaj nowy na forum, mam nadzieje, że mój kontakt z forumowiczami będzie dobry, i nie będzie żadnych sprzeczek, no bo tu chodzi tylko o to, by się dobrze bawić! Big Grin

Jestem nowy, więc napiszę trochę faktów

Uwielbiam informatyke, przede wszystkim składać i naprawiać komputery Tongue

Jestem osobą pracującą w grupie, oraz nie kłótliwą, bardzo dobrze potrafię ortografie, posiadam 5 z polskiego Cool

Uwielbiam rozmawiać oraz pisać, ogólnie nawiązywać kontakt z ludźmi, jestem towarzyski co pisałem wyżej Wink

Gram na Royalcraft, dzisiaj wszedłem bo zobaczyłem ten serwer na stronie internetowej, i postanowiłem, że będę najczęściej grał na Royalcraft.pl, muszę odwiedzić resztę serwerów, bo tego jeszcze nie zrobiłem.

Kociak poleciła mi forum i wytłumaczyła mi trochę o co chodzi, chciałbym jej podziękować Big Grin
Witaj Na Forum Jakubie (PS. Super Imie Ziomek, Wcale nie dlatego ze je mam XD)
Ja jestem Ned
Zostań z nami długo!
Witamy na serwerach i forum!
Jestem Filip Smile
Witaj na forum, Kuba! Ja jestem kiro.
Witaj na forum! ja jestem sebastian.

Fajne fakty Smile Smile
"Jestem osobą pracującą w grupie, oraz nie kłótliwą, bardzo dobrze potrafię p*grafie, posiadam 5 z polskiego" moje oczy bolą kiedy czytam bez zrozumienia IksDe
Powodzenia na forum, pamiętaj że to dzika puszcza, zjedz lub zostań zjedzonym
Hejka
Siema, jestem Asia Big Grin

Zostań z nami jak najdłużej ;D

POZDROrororo ♥
Cześć, hej, dzień dobry Rolleyes
Elo kuba Big Grin
Przekierowanie