MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wróciłem Po 5 miesiącach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam forumowiczów, ponieważ się nudziłem, postanowiłem napisać wątek, z okazji mojego powrotu, ponieważ przez około 5 miesięcy mnie nie było, powodem było to, że chciałem trochę przerwy od RoalCrafta, ale to nie o to chodzi, tworzyłem swój własny serwer, oraz też trochę wolałem pograć League Of Legends (Dla tych co chcą mój nick i graja na eune, prosiłbym aby napisali mi to na pw, nie tutaj Smile ) Ale po tych 5 miesiącach mój przyjaciel dosyć bliski, iż mieszka pare metrów ode mnie, jesteśmy praktycznie sąsiadami Big Grin o nicku MrNed dużo teraz grał na RoyalCraft, to ja postanowiłem sobie zerknąć jak tam na forum, oraz na serwerach banana, no i że zdobyłem pewien przedmiot, zwany Amuletem siły, postanowiłem dłużej pograć, no i postanowiłem sobie zrobić taki trochę noobski pomysł, ale przydatny, home za pvp, i zazwyczaj jak był ktoś w diamentowej zbroi teleportowałem się i zabijałem od tyłu, w końcu w 3 dzień miałem te 4/3 i 5/2 i nagle Mati zauważyłem, że ma exca, ponieważ zadawał nieco dużo serc za jednym uderzeniem, no i powiedziałem ProPsQowi, aby poszedł się z nim zmierzyć, i co przyznam Mati był na tyle honorowy , że walczył do końca, wszystko Matiemu padło (z seta) to ja wszedłem i dobiłem go i wzialem exca i amulet ochrony Smile (Co było trochę nie w porządku) Potem z Propsq'iem się trochę pokłóciłem, ale doszliśmy do porozumienia, no i potem w 4 dzień kupiłem sobie trochę "dollarów", oraz kupiłem napierśnik i spodnie demoniczne resztę miałem 4/3, no i tak zacząłem, i tak rozpoczęła się moja eskapada Big Grin Aktualnie jestem z ProPsQ'iem w gildi god - gods of war, niedługo zrobimy rekrutacje, i tak minęło 6 dni od mojego powrotu. Smile

Dziękuję tym co przeczytali Big Grin
Eeee... Witaj żebraku xD
1 raz ktoś napisał mój nick w ocenie pozytywnej xd
No dobra, ale kogo to obchodzi że ty wróciłeś [Obrazek: gniot.png]

Tak samo jest z tymi faktami...
Na cholerę takie coś piszesz, nie mogłeś napisać tego na czacie tylko dzielisz się tą nowiną ze wszystkimi w publicznym wątku...

Kill me please.
Zabiją Cię albo dostaniesz bana i znowu odejdziesz XD A tak serio, to witaj.
Witaj ponownie Big Grin
No, witaj ponownie. Tym razem trochę z nami tu zostań ;p
Przekierowanie