MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wychodzenie z trybu.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie mam problem poniewaz wszystkich to juz irytuje, juz mowie co. Gdy np. Wywali mi minecraft i gram na wd to ludzie podchodza uderza lapka i wszystkie ity wylatuja ze mnie. Prosze o zrobienie tak albo podobnie zeby gdy sie wychodzi z gry to niech gracz znika.
Dziekuje za wysluchanie.
Mnie też to wnerwia , a czasem potrafi całe ,,WD'' zresetować Sad
to jest norma wszędzie tak jest oprucz surva i SG
To jest takie coś że gracze się biją ( z przeciwnych drużyn ) i jeden się wyloguje to nie ucieknie, tylko zostanie jego postać i gracz może go zabić. Jeżeli wywali ci MC to też tak wygląda jakbyś się wylogował. Nie zależnie kto cie dotknie gdy jestes wylogowany i tak stracisz itemy.
To jest dobrze zrobione, jak ci wywala minecrafta to polecam lepszego kompa albo internet ale nie mów, że to jest nie fair (bo ty piszesz dokładnie, iż to jest nie fair Tongue)

Bywałem na forach cs'a 1.6 i takie nazywane było przez nas "płaczem" ze strony graczy którzy nie umieją grać normalnie tylko "płaczą" bo stracili itemy.

Przecież po każdej rundzie i tak tracisz itemy więc po co coś zmieniać? To jest tryb szybki (no może czasem troszkę potrwać na 5 "fazie" czy jak to się nazywa) i nie można mówić, że nie fair jest ustalanie czegoś co nie pozwana ci tchórzyć...

Pozdrawiam, miłego dnia Smile
Aktalizacje tego problemu juz jest zrobiona, nie mam tylko czasu wgrac tego Sad
(01-June-2015 22:04:16)StrachuM napisał(a): [ -> ]To jest dobrze zrobione, jak ci wywala minecrafta to polecam lepszego kompa albo internet ale nie mów, że to jest nie fair (bo ty piszesz dokładnie, iż to jest nie fair Tongue)

Bywałem na forach cs'a 1.6 i takie nazywane było przez nas "płaczem" ze strony graczy którzy nie umieją grać normalnie tylko "płaczą" bo stracili itemy.

Przecież po każdej rundzie i tak tracisz itemy więc po co coś zmieniać? To jest tryb szybki (no może czasem troszkę potrwać na 5 "fazie" czy jak to się nazywa) i nie można mówić, że nie fair jest ustalanie czegoś co nie pozwana ci tchórzyć...

Pozdrawiam, miłego dnia Smile

To jest dobrze zrobione, jak ci wywala minecrafta to polecam lepszego kompa albo internet ale nie mów

Fajnie, tyle, że ostatnio to mnie ciągle wywala, a internet mam dobry, bo NIGDY nie miałem takich swoich lagów. Ale mnie teraz nałogowo wywala i zostaje taki ślad -> http://scr.hu/6k58/23f9m
@up masz coś z minecraftem. Najlepiej usuń .minecraft i zainstaluj jeszcze raz. Kiedyś też tak miałem Wink
@UP
I tak zamierzam kupić tzw. 'oryginalnego minecrafta', ale jak się to będzie powtarzać, to zrobię jak mówisz [Na tym nowym].
Nawet jak będziesz miał Premium to pliki które wywalają ci błąd będziesz ciągle miał. To najlepiej przed zakupem Premki, usuń wszystkie pliki z .minecraft i jeżeli masz to .minecraftzyczu
Przekierowanie