MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Przywitanie się
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie, większość graczy MineFox'a zna mnie, prawie cały serwer WD -
Ponieważ dzisiaj dostałem UnBana chcę zacząć od nowa moją przygodę na koncie Jamie.
Więc może się przedstawie.
Jestem Jamie, tak, ten gracz uważany za największego cheatera który kupił 3 razy vipa boskie na WD oraz 7 razy ub.
Ale tak nie jest.
3 bany za słowa, 2 za przyznanie się do cheatów i 1 za przyznanie się do posiadania na dysku cheatów oraz 1 za cheatowanie na MK.
Nigdy bana za cheaty nie miałem.
I nigdy nie cheatowałem na moim głównym koncie.
Mam nadzieje że wiele osób mnie znowu polubi Wink EmoLaska mam nadzieje że tak się stanie.
Pozdrawiam.
"Nie cheatowałem" "Miałem bana za cheatowanie na MK" = "Nigdy nie cheatowałem" Logika
Cześć, zostańz nami długo.
I pamiętaj cheaty to gónwo
Noo wiesz dziś się o tym dowiedziałem Wink
Hej, przestrzegaj regulaminu Smile
"Cheatowałem na MK", "Nigdy nie cheatowałem" - fuck logic XD Siema siema, przestrzegaj regulaminu, ja jestem kiro.
Graj uczciwie a gracze cię polubią.

"Cheatowalem na MK" "Nigdy nie cheatowalem" :x pisz ze zrozumieniem i witaj ponownie
Hejka, też sporo czasu siedzę na WD na MF Wink
Może się spotkamy Big Grin
Witamy i życzmy miłej gry na serwerze, w razie pytań/problemów proszę się kierować do mnie w wiadomości prywatnej albo do innego administratora serwera, albo jak pan po prostu widzi admina na serwerze. Smile
Siema, zostań z nami jak najdłużej, i graj zgodnie z regulaminem.. ;p

PODROrororo
Cześć Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie