MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Jamie
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ tutaj zwracam się do alexkox'a55.
Gdyż napisałem Mam cheaty, nie używam ich - tak nie używam ich dzeremi500 nie dał mi bana alexkox też nie dał( chce dodać ze jak ktoś go zabijał to on cały czas - ale fk itp.) natomiast jak go zabiłem ( z łuku) to on mi wtedy dał mana za przyznanie się do posiadania cheatów) Mimo że tego nie napisałem - Napisałem że posiadam na KOMPUTERZE . Skoro tak, to czego nie dałeś mi bana wcześniej drogi aleksie?
Treść Bana: Zostales zbanowany na zawsze przez alexkox55 za przyznanie sie do posiadania/uzywania cheatow regulamin złamany! Odbanuj się, wyslij sms MFBAN..Jamie na numer 92045 (koszt 24.60zł)
Osoba banująca: alexkox55
Serwer: MineFox.pl
Przyznanie się do posiadania cheatów jest jednoznaczne z ich używaniem
Ale ich nie urzywałem. Dostałem 7 razy bana zawsze kupiłem ub, nie chce teraz kupowac 8 raz.
Daj ss bana, z tego co widzę żadnego bana nie masz...
Nie umiem go zrobić, dasz wskazówki? - Przepraszam ze tak dziecinnie - Mam windows 10

eJ YYYY
Ja nie mam bana, co sie stalo?
Niedawno był UB all na minefoxie z tego co pamiętam. Na przyszłość sprawdzaj, czy rzeczywiście masz bana zanim będziesz pisać UB.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie