21-May-2015, 18:08:53
Twój nick: kuba63
Twój wiek: 24
Jak długo grasz w Minecrafta? : 3 lata
Na jakim trybie grasz najczęściej? : Wojownicy Kontra Potwory, Jail, Creative
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : kupilem wszystkie bronie za sms na w vs p, kase na w vs p oraz kilka razy kupowalem unbana i vipa
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : od 2 lat
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : od 2 do 4 godzin dziennie
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : pomoc administracji na trybach oraz usprawnic rozgrywke na serwerze
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : staram sie pomagac innym graczom jak maja jakis problem
Jakie znasz pluginy : Authme. Essentials, PlotMe, PermissionsEx
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Tak
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : posiadam teamspeak ale mikrofon mam popsuty
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: jestem fajnym graczem i chyba nalezy mi sie szansa zostac pomocnikiem
Który raz składasz podanie na tym serwerze: juz nie pamietam
Twój wiek: 24
Jak długo grasz w Minecrafta? : 3 lata
Na jakim trybie grasz najczęściej? : Wojownicy Kontra Potwory, Jail, Creative
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : kupilem wszystkie bronie za sms na w vs p, kase na w vs p oraz kilka razy kupowalem unbana i vipa
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : od 2 lat
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : od 2 do 4 godzin dziennie
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : pomoc administracji na trybach oraz usprawnic rozgrywke na serwerze
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : staram sie pomagac innym graczom jak maja jakis problem
Jakie znasz pluginy : Authme. Essentials, PlotMe, PermissionsEx
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Tak
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : posiadam teamspeak ale mikrofon mam popsuty
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: jestem fajnym graczem i chyba nalezy mi sie szansa zostac pomocnikiem
Który raz składasz podanie na tym serwerze: juz nie pamietam