MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: WD PREMIUM
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, przedstawie wam mój pomysł, który moim zdaniem spowoduje znaczne zmniejszenie cheaterów na WD.

Pomysł numer 1: Zrobić już dwa serwery "nowe" na wersje 1.8.X ponieważ ona ma lepsze zabezpieczenia

Pomysł numer 2: Zrobić 1 WD płatne, aby móc na nim grać trzeba zapłacić 3000$

3k$ to jest niewielka cena za możliwość grania na ulubionym trybie bez oszustów, oczywiście cheater też jest w stanie zdobyć 3k$ i kupić dostęp ale dostanie bana i kolejny jego powrót na ten tryb będzie dłuższy niż zmienienie IP i zrobienie multikonta.

Proszę o wypowiedzenie się na ten temat, co byście dodali?
A nowi gracze? Jak mieliby nazbierać $$ skoro ci uczciwi graliby na 1.8 za 3000$? Z cheaterami?
Poza tym.. Nawet za 500$ wstęp nic by nie dał - macie 1.8 tryb wd 1 bez cheaterów a tam nie gracie...
Zpowoduje to zmniejszenie cheaterów ale jak i graczy także więc według mnie nie ma to sensu.

Pomysł 2 był jusz poruszany i został odrzucony.
(16-August-2017 15:47:02)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]A nowi gracze? Jak mieliby nazbierać $$ skoro ci uczciwi graliby na 1.8 za 3000$? Z cheaterami?
Poza tym.. Nawet za 500$ wstęp nic by nie dał - macie 1.8 tryb wd 1 bez cheaterów a tam nie gracie...

Tez sie dziwie czumi nikt tam nie gra a sam nie bede gral Wink

A pomyslales o uczciwych graczach ktorzy graja tu od dluzszego czasu? teraz cheater jest szybszy niz ja na rogu

ale moga policjanci grac z nowymi graczami dbac o porzadek

(16-August-2017 15:48:25)mati2286 napisał(a): [ -> ]Zpowoduje to zmniejszenie cheaterów ale jak i graczy także więc według mnie nie ma to sensu.

Pomysł 2 był jusz poruszany i został odrzucony.

wiem, byl ale uwazam ze to byl dobry pomysl
Boże widzisz a nie grzmisz...

1 pomysł: Bez sensu.
2 pomysł: może panu jeszcze frytki podać?

Tyle powiem dziękuje dobranoc.
(16-August-2017 16:02:56)FeriDoritos napisał(a): [ -> ]Boże widzisz a nie grzmisz...

1 pomysł: Bez sensu.
2 pomysł: może panu jeszcze frytki podać?

Tyle powiem dziękuje dobranoc.

Bez sensu tak jak twoja wypowiedz? nic nie wniosla do sprawy, nawet nic nie zaproponowales konkretnego
Bez sens. Kto by płacił za wejście?!
No niby są lepsze zabezpieczenia ale i cheaty tak samo.
(16-August-2017 16:26:54)crazycrafter napisał(a): [ -> ]Bez sens. Kto by płacił za wejście?!
No niby są lepsze zabezpieczenia ale i cheaty tak samo.

Tak jak napisałem już, cheater dostałby bana i trochę minie czasu jak zrobi multikonto i zarobi znowu te 3k$
To by pograł na normalnym wd ;-;
Pomysł 2 jest trochę nie przemyślany, bo żeby grać trzeba mieć 3k, ale jak je wtedy zdobyć?
pomysł 1 jest już można powiedzieć zrealizowany, WD 1 jest 1.8 z anty cheatem

Pozdrawiam Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie