MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Lisu132
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To moje pierwsze takie zgloszenie wiec moge popelnic bledy ale do rzeczy.
Dostalem Bana za reklamowanie serwera od policjanta alekox na minfox w godz kiedy nie bylem na serwerze. Wczoraj wrocilem dopiero z wakacji i i wbilem na serwer na 10 min i nie zrobilbym takich rzeczy bo bym dostal bana od Jamakoschi2012 ktory byl wtedy obecny. Nie wiem czy byla pomylka z nickiem czy ktos mi sie wlamal na konto ( w co watpie) Jest duzo osob ktore to potwierdza moge poddawac nicki ze bylem wczoraj krotko i byl obecny pomocnik
Zastosuj się do wzoru, który znajduje się na górze tego działu.
(16-August-2017 15:11:16)Lisu132 napisał(a): [ -> ]To moje pierwsze takie zgloszenie wiec moge popelnic bledy ale do rzeczy.
Dostalem Bana za reklamowanie serwera od policjanta alekox na minfox w godz kiedy nie bylem na serwerze. Wczoraj wrocilem dopiero z wakacji i i wbilem na serwer na 10 min i nie zrobilbym takich rzeczy bo bym dostal bana od Jamakoschi2012 ktory byl wtedy obecny. Nie wiem czy byla pomylka z nickiem czy ktos mi sie wlamal na konto ( w co watpie) Jest duzo osob ktore to potwierdza moge poddawac nicki ze bylem wczoraj krotko i byl obecny pomocnik

Jak usunac ten psot?
http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-MF-423...ht=Lisu132
Wy chyba macie jakieś boty do łamania regulaminu gdy jest się offline :o.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Dodam od siebie.

Lisu132: Cagih Widzimy sie na hypixelu Nick Koatix22 :D16.08.2017, 00:23:38
Przekierowanie