MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zegnam, lub do widzenia...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dzisiaj postanowiłem odejść z administracji, znudził mi się royalcraft. Może kiedyś wrócę do administracji... Na serwer wchodzę coraz rzadziej więc nie myślcie że będziecie mnie tam codziennie spotykać... ale na pewno raz po raz wejdę na. Na forum będę się starał być codziennie - jak mógłbym zapomnieć o tym wspaniałym forum na którym dostałem szansę bycia policjantem <3

Szczególne podziękowania dla:
Piotrovsky - za napisanie tego magicznego postu w którym wybrano mnie na policjanta.
Urgahes, 1Zuza1 - za wspólne pilnowanie serweru.
Zjarany12xD - za wspólne pilnowanie serweru, za zbanowanie mojego poprzedniego konta (xd).
SzybkiBanan, KalisPro - za danie mi szansy bycia policjantem, Kalisowi dodatkowo za lekkie ogarnianie rc.
DominikPL1590 - za wspólne budowanie noworocznego eventu na survivalu, nie wiem czy pamiętasz.

Jak już mówiłem na forum będę się starał wchodzić regularnie ale na pewno będę na nim mniej aktywny niż kiedyś... więc 3majcie się.
Kto jeszcze? Sad
No cóż
3maj się.
Trzymaj sie ;p
Szkoda ze odchodzisz Sad No nic trzymaj się.
Trzymaj się Sad

Pa Sad
Wiedziałem, że prędzej czy później odejdziesz/dostaniesz degrada. Szkoda, dzięki za granie (i bugowanie XD) na brutalu. 3maj się.
NO KTO JESZCZE!?

ja chyba pójdę się pociąć...
No cóż dzięki za grę na brutalu (bugowanie xd)
Żegnaj
@Kalis: coś ty taki randomowy ostatnio hmm? Teraz żal a wcześniej http://mineserwer.pl/Temat-Odej%C5%9Bcie...#pid265538 Wink

@temat: Cóż Suici... 3maj się Smile
Do widzenia Sad bedzie nam cię brakować Sad 3 maj sie!
Stron: 1 2
Przekierowanie