MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie o przeniesienię itów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam czy z serwera RoyalCraft z konta MrSandKing z trybu Wojownicy vs Potwory 2 i z serwera MineFox z trybu wojownicy vs potwory 1 i 2 przenieść wszystko na konto ChowChow? Bardzo bym prosił o to.
Jeżeli się nie da to proszę mi wygenerować nowe hasło na konto MrSandKing na MineFox bo mi Venomlazeruz ukradł konto.
Nie ma takiej możliwości. (Itemy przenieść)
Administracja nie przenosi itemów na inne konta.
Co do straconego hasła: http://mineserwer.pl/Temat-Straciłeś-has...formacjami (jak nie spełniasz żadnego z wymogów to niestety nie będziesz wstanie konta odzyskać).
Dzeremi500 na koncie MrSandKing jak chce odzyskać hasło to jest jakiś email jak można go usunąć?

Bo jak mi Venomlazeruz ukradł to on zapisał email swój i czy możecie usunąć ten email?
Nie, skoro zapisał swój email to tylko z tego emaila można wygenerować nowe hasło.
Czyli straciłem moje konto na zawsze?

Bo jak nawet z drugiej opcji skorzystam z tym napisaniem emailu to i tak będzie miał dostęp?
Powiadasz że masz jakieś itemki na wvp więc może kupowałeś jakieś poprzez sms ? Jeśli tak i masz treść tego sms to jesteś wygrany Smile aa jeśli nie posiadasz takiego sms to odzyskanie konta jest niemożliwe.
Mogę napisać jaki sms pisałem? bo w czerwcu vipa zamawiałem

Niestety z vipem to trochę problem ale podam sms który wpisałem w kwietniu na dolary.
MF20.MrSandKing o 20:41 na numer 92510

Mam tego więcej wydałem na to konto nie chce kłamać ale powyżej 100zł na 100%
Jeżeli odzyskam moje konto dzięki administracji to będę wam wdzięczny
Cytat:Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Nie ma możliwości przenoszenia przedmiotów/uprawnień między serwerami. Co do odzyskania hasła - Dzeremi500 podał link do instrukcji.
Stron: 1 2
Przekierowanie