MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [SKARGA] Grzesiek88899
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Jakubek_2016
Nicki osób posądzonych: Grzsiek88899
Najdokładniejsza data zdarzenia: Niedotyczy
Opis zdarzenia: Gdy gralem na WD klepalem sie z Grzeskiem (policjantem) zabilem go on dal mi bana za "KillAura" ktorej nie mam nawet mnie nie sprawdzil.
Dowody: http://imgur.com/eshs3Hg
Sugerowany wymiar kary: Degradacja
Serwer: MineSerwer.pl
Gdy Administracja jest pewna ze dany gracz używa wspomagaczy ma prawo go ukarać bez sprawdzania.
Ja bym spojrzał pierw na treść bana Wink

Ban jest od AC, a nie od Grześka.
Poza tym nie widać, że ban od Console co wskazuje na to, że bana dostałeś bardzo dawno temu. Prośbę o UB można składać do 7 dni od nałożenia kary Wink
Ojjjj tu się zdziwiłem
,,Najdokładniejsza data zdarzenia: Niedotyczy"
Z tego co widzę to na pewno nie 7dni po banie przychodzisz. Poza tym mógł byś dać ssa gdzie widać co pisze? .

Dodam tylko że bana masz raczej od ac aktualne bany od dawna przy powodzie wyświetla się osoba bazująca. Za za kulturę banował tylko ac. Jak nie masz że baan jest od consoli to masz bana z bardzo dawna co automatycznie leci do kosza.

Ooo nie spodziewałem się Varka tutaj xD. Chyba to już twoje przyzwyczajenie odrzucać skargi na mnie Smile.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie