MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] _SzybkiApple_
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nick osoby zbanowanej: _SzybkiApple_
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana?: Ponieważ dostałem bana za: clicker. Nie wiem co to jest clicker/autoclicker (Możecie mi to wyjaśnić w odpowiedzi) Zbytnio nie orientuję się w takich sprawach jak skrypty/clickery.
Treść bana: Zostałeś zbanowany na zawsze powód: clicker
Osoba banująca: Tytek77
Serwer: Minefox.pl
Clicker/Autoclicker/Macro: Są to wspomagacze które klikają automatycznie , lub po wciśnięciu przycisku klikają dopóki się go znowu nie kliknie.
Biłem się z tobą na kit pvp miałeś klasę z potkami i gdy chciałeś się uleczyć biłeś ciągle rzuciłeś potke i dalej biłeś. Nie przestawałeś bić co było dziwne.
Dzięki za wyjaśnienie co to ten clicker. Tytek wiem biłem się z tobą i ja mam tak z przyzwyczajenia ze jak chce rzucić potką i się klepę to robię to że szybko przełączam na potke i nie przestaje się bić lub jak szczelam z łuku to robię łuk uderzam nim i naciągam (Wiem że to dziwnie brzmi). Ja już tak mam, dużo ludzi mnie zna i wiedzą że dawno gram na MF'ie i żadnych wspomagaczy nie mam. A sam nie wiedziałem co to ten "clicker"
(14-August-2017 15:37:29)catapiller napisał(a): [ -> ]Biłem się z tobą na kit pvp miałeś klasę z potkami i gdy chciałeś się uleczyć biłeś ciągle rzuciłeś potke i dalej biłeś. Nie przestawałeś bić co było dziwne.

Kumplu z forum ja nawet bije jak zmieniam item na pasku aby jak najwięcej zryć ekwipunek przeciwnika (wiem że to nie obowiązkowe ale mogłeś Go sprawdzić tym bardziej że jesteś nowszym policjantem i lepiej mieć dowód na wszystko Heart zaufaj radzie kolegi po fachu )
DominikPL1590 masz racje, dużo osób bije jak np leczy się potami lub coś zjada
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie