@crazycrafter: To jest podstawowy txt z minecrafta
@temat: Taki domków było multum, nic specjalnego. Równie dobrze można znaleźć takie coś na YT, skopiować i tyle :/
Sama budowla jest piękna (10/10) ale... Żygam już tymi domkami :/
(13-August-2017 18:38:15)TrooxPL napisał(a): [ -> ]@crazycrafter: To jest podstawowy txt z minecrafta ![[Obrazek: facepalm.gif]](http://zarabiam.com/images/facepalm.gif)
@temat: Taki domków było multum, nic specjalnego. Równie dobrze można znaleźć takie coś na YT, skopiować i tyle :/
Sama budowla jest piękna (10/10) ale... Żygam już tymi domkami :/
Czemu tu wszyscy myślą że każdy kopiuje może ktoś ma talent albo chce się czymś pochwalić a inni i tak powiedzą że skopiowane. Szkoda Gadać xD
Taaa... wstawiajac cos takiego niczym sie nie popisales. ponadto są, były o wiele ładniejesze. Nie powinieneś wpcyhac drugiego pietra tylko je wypchnac o 1 jak juz.... 4/10
Spoko dom! Taka rada - na przyszłość radzę robić dach z drewna jak to średniowiecze, z gliny... Hmmm.. Powiem tak - ja gliny używam tylko do ścian i tylko w bardziej nowoczesnych budowlach, dach to co innego, najczęściej drewno szczególnie w średniowiecznym stylu. Mi tam dom się podoba, nie wiem czemu taki hejt że "było było", takich domków na forum właśniem dużo nie było, w porównaniu do np. takich pixel artów pikachu. Domek śliczny, dość spory, 9/10 (za ten dach xd), plus.
Super! Bardzo ładny, mi się podoba ;p
Było i jest tego dużo, wg mnie średnie to