MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Przyapl312
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Przypal312
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem go, pomimo tego że nie używałem żadnych programów które miałyby mi pomóc
Treść Bana: Cheat
Osoba banująca:alexkox55
Serwer: MineFox.pl

Witam,
Grałem spokojnie na trybie waterblock około godziny 23:30 dnia 13-08-2017, gdy na czacie wyskoczył komunikat o Wspólnej grze z adminami na Pvp Kit. Pomyślałem, że może wejdę bo nigdy tam nie grałem a może być fajnie. Chwile się pobiłem z innymi graczami, a Policjant SzymoonPL napisał, że za zabicie go jest vip na 5dni. Pomyślałem, że spróbuję.
Po kilku śmierciach zostałem wyrzucony do menu gry z komunikatem o permabanie, a powodem był 'Cheat' Huh . Nawet nie mam pojęcia jaki, bo nikt mnie nie uświadomił. Rozumiem to, że było bardzo dużo osób i admini nie mieli możliwości sprawdzania, ale wydaje mi się, że trzymanie Ctrl+w i naciskanie lpm to chyba nie jakiś nowy cheat. Proszę o rozpatrzenie prośby,

Serdecznie pozdrawiam.
Witam.

Tak owszem bił się pan z innymi nagle Szymon powiedział że masz Cheaty, to pomyślałem że też zobaczę, Szymon mi dał fly'a i tak okazało się że pan miał aurę, obracał się pan do każdego po kolei, a osób wtedy na trybie było sporo szczególnie na faraonie, także nie było trudno zauważyć czy pan coś miał czy nie.

Administracja nie musi przed nadaniem bana uświadamiać za co dana osoba dostaje bana i na ile, administracja widzi że masz Cheaty to ma prawo zbanować.

Całą akcję Szymon może potwierdzić.

Pozdrawiam Alex.
Ps: Szymon to Pomocnik nie Policjant.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie