MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Administracja Umarła EasyHC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema wszystkim!
sprawa wygląda następująco,z racji tego że Admini mają że tak powiem wywalone na server EasyHC Chciał bym z kim popisać,porozmawiać w sprawie podania na admina,jestem na servie prawie 24/7 i mam juz dosc grania z "odpałami" Mc ogarniam bardzo dobrze,własny server posiadałem 3 lata temu,(server na modach) grało po 1000 osób)
Proszę o bardzo szybką odpowiedź
komunikacja przez forum bądź TS3 po odpowiedzi na forum.

Pozdrawiam 7Alan7 Heart

Edit
Wiek 20!
Przydało by się np taka kornelia -_-
(12-August-2017 22:05:41)lukasz12345678 napisał(a): [ -> ]Przydało by się np taka kornelia -_-

No mam nadzieję ze Jakis Admin szybko mi odpowie,bo naprawdę fajny serwer itp,gralo by wiecej osob zeby nie odpały
Rekrutacja jest cykliczna akurat jest czas rekrutacji na mcsurvi później będzie na serwerze Mineserwer.pl. Poza tą rekrutacją nikt nie zostanie przyjęty.
(12-August-2017 22:09:08)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Rekrutacja jest cykliczna akurat jest czas rekrutacji na mcsurvi później będzie na serwerze Mineserwer.pl. Poza tą rekrutacją nikt nie zostanie przyjęty.

To może czas cos zrobić jesli nikt się serverem nie interesuję a biaga Tyle odpałów Wink
Kami ma wywalone wchodzi raz na **** wie ile i naprawdę nie gra się przyjemnie wśród tych ludzi.
Ja rozumiem ze Rekru jest cykliczne,ale skoro nie ma kto się zając Tym serverem? to wypadało by cos z tym zrobić, nie prawda?
Nawet pisanie na helpop nie pomaga bo nikogo z adm nie ma :C
Rozwiązanie jest proste.
Dział Skargi/Odbanowania, odpowiedni wzór przypięty na górze i w zasadzie można powiedzieć że sam możesz karać osoby łamiące regulamin.
(12-August-2017 22:17:39)Michal01010 napisał(a): [ -> ]Rozwiązanie jest proste.
Dział Skargi/Odbanowania, odpowiedni wzór przypięty na górze i w zasadzie można powiedzieć że sam możesz karać osoby łamiące regulamin.

Niby tak,ale tak naprawdę póki ktoś z adm to sprawdzi itp to mija trochę czasu,a w przeciągu oczekiwania na sprawdzenie gracza "odpał" może sobie zmienić wersję Mc i wychodzi z tego bez żadnego bana ani nic, tym bardziej nie chce mi się nagrywać demek bo tych "odpałów" jest za dużo" (a same moje słowo (post) nie wystarczy zeby dany gracz dostał bana.
Tak że prosił bym o szybszą rekrutację i to najlepiej w przeciągu paru dni (Tak by było najlepiej)
"Serwer na modach"
Już samo to może Cie skreślić, od kiedy serwer jest na modach ? Moim zdaniem są to Skrypty albo Pluginy... Mody może mieć poszczególny gracz ale nie serwer [Obrazek: image.php?di=A1BM]
(12-August-2017 22:52:38)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]"Serwer na modach"
Już samo to może Cie skreślić, od kiedy serwer jest na modach ? Moim zdaniem są to Skrypty albo Pluginy... Mody może mieć poszczególny gracz ale nie serwer [Obrazek: image.php?di=A1BM]

Potocznie Mody (łatwiejsze do zrozumienia dla ludzi nie ogarniających tematu) Wink,ale okey,nie będę się sprzeczał.
Mogłem napisać w nawiasie,mój błąd.
Dalej podtrzymuję prośbę o szybszą rekrutację.
Podania składamy w momencie rekrutacji, jeśli będzie z pewnością zobaczysz baner na górze forum. Łukasz jeśli chodzi o ms, na EasyHc wchodzę często.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie