MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN Gacek_flash
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Gacek_flash
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nie używam żadnych wspomagaczy a dostałem bana za cheaty a nie rozumiem dlaczego, osoba która to zrobiła nie podała wyjaśnienia ani nie uprzedziła o banie, nie miałem możliwości obrony
Treść Bana: Cheaty
Osoba banująca: EmoLaska233455
Serwer: MineFox.pl

dodam że na początku nie wiedziałem o co chodzi dopóki kolega nie wyjaśnił że cheaty to dodatkowe wspomagacze ułatwiające graczom wygrywanie.

pozdrawiam,
Patryk
Cześć. Jeśli cheaty są widoczne to nie mam obowiązku sprawdzać. Tak było również w tym przypadku. Normalne bicie to to nie było. Obracanie głową na kilka stron to są według Ciebie jakieś umiejętności? Miałam 100% pewności gdy Cię banowałam, a to co napisałeś tzn '' Nie wiem co to są cheaty '' to typowa wymówka.
nie rozumiem tekstu "obracanie głowy na kilka stron" ?

jestem mamą Patryka i proszę o kontakt na skype - podaj miswój adres

proszę o odpowiedź ponieważ uważam że jest to naciągniecie mojego syna na dodatkowe koszty bez żadnych konkretnych podstaw
Dobry wieczór,
Wtrącę się do tej prośby o zdjęcie blokady z konta. Zaczną od wytłumaczenia Pani kilku kwestii:

Cytat:nie rozumiem tekstu "obracanie głowy na kilka stron" ?
Policjantce EmoLaska233455 chodzi o popularne oprogramowanie, niedozwolone i znacząco ułatwiające rozgrywkę szczególnie na trybie gry PvP (Player vs. Player - walka), o nazwie KillAura. Charakteryzuje się ona tym, że gracz używający go bije osoby wokół, najbliższego gracza, stąd "lata mu głowa" we wszystkie strony (często sama, bez "ciała" skina).
Cytat:Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ nie używam żadnych wspomagaczy a dostałem bana za cheaty a nie rozumiem dlaczego, osoba która to zrobiła nie podała wyjaśnienia ani nie uprzedziła o banie, nie miałem możliwości obrony
Nie będę ukrywał - Pani dziecko wytłumaczyło się jak prawie każdy - "nie mam cheatów", "nie wiem co to". Stąd pewnie reakcja EmoLaski, zresztą, nie jej jednej.

Cheaty - są to nielegalne wspomagacze. Nie jest trudno ich wykryć, szczególnie KillAury, która rzuca się w oczy. Dodam iż nie jest to naciaganie na dodatkowe koszty, jak Pani uznała. Radzę sprawdzić komputer syna pod względem takich oprogramowań (Huzuni, Nodus itp.).
Owszem, na skypie możemy porozmawiać, wszystko na spokojnie wytłumaczę, jednak było widać ewidentne cheaty i chciałabym porozmawiać z Pani synem, to on musi się wybronić.
Sprawa wyjasniona na Skype.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie