MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Usunięcie petów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam, piszę ten wątek ponieważ wielu graczy (Podejrzewam, że wszyscy), którzy posiadali peta straciło go po serii restartów, która była uprzedzona wyłaczeniem się całej serwerowni Mineserwer.
Pytam czy jest szansa ich odzyskania, ze względu na to, iż nie jest to wina graczy a pety nie są tanie.
Własnie gdzie jest moje 300k!???!! Zapłaciłem za peta i 2 skille więc czemu nie dostałem żadnego zwrotu? Rozumiem że Administracja nie odpowiada za stracone itemy, ale wina nie leżała po stronie Graczy Confused. A te 300k mogłem na skille wydać.....
@refuje
Naprawdę? Straciłem mojego pająka... Mam nawet dowody, że go miałem, ale ogólnie wątpię, że banan to zrekompensuje, ta seria restartów przyniosła bardzo dużo strat, gdyby jedno zrekompensował musiałby resztę by inni nie czuli się gorzej..
@up Pff, gracze inwestowali w to sporą sumę, po restartach nagle same się usunęły, nie jest naszą winą, że inwestowaliśmy a nie posiadamy tego co powinniśmy Smile
jutro sprawdze logi i dam znać co tam się znajduje.
Przywrocicie mi Peta tez? Bo Miałem Peta 22lvl {Pajak} z Oba Skillami {Walka i Ujezdzanie}
Przydałoby sie zrobić tak żeby, Pety nie usuwały się po retartach
(17-August-2017 18:50:58)kubamen napisał(a): [ -> ]Przydałoby sie zrobić tak żeby, Pety nie usuwały się po retartach

pety przy resetach sie nie kasuja....

@temat

W porządku Panowie, niech przez wekkend pod moim postem napiszą osoby które miały peta a go nie mają (prawdopodobnie mógł się wyłączyć przez aktualizacje pluginu do nowszej wersji) - zgłoszać możecie się do poniedziałku - wtedy dodam marchewki lub $ osobom które się zgłoszą, oczywiście wszystko sobie zweryfikuje w logach - jeśli ktoś będzie chciał wyłudzić darmowy przedmiot spotka się z konsekwencjami.

Skille macie caly czas to nie przepadlo, lvle petow z uwagi na nowy system beda nowe.
Banan Ja Miałem. Pajaka {Pet Vip} i Oba Skille {Ujezdzanie i Walka} po 50k do niego Pet Byl na 22lvl Mogl bys Go Oddac bo itak musial bym miec VIP by znow zdobyc pajaka a to By Bylo Poprostu nie Fair :O
Stron: 1 2 3
Przekierowanie