Witajcie, z racji tego że nawet w wakacje na WvsP I jak i II kręci się od 10 do 20 osób, chciałem zapytać się czy byłaby możliwość stworzenia wspólnego serwera WvsP II, tak jak to było podczas beta testów PvP Legend, czyli łącząc się na ten tryb z minefoxa będziesz grał również z graczami z minecraftowo. Nie wiem czy byłoby możliwe zrobienie tego i przeniesienie wszystkim ich statystyk, jednak jeżeli okazało by się to możliwe to duża część graczy którzy lubią tutaj grać nie byłaby na pewno zawiedziona

. Poza tym nie tylko chodzi o ilość graczy, ale gracz który kupił jakieś boskie przedmioty np. na minecraftowo na gdzie na tym trybie już prawie nikt nie siedzi będzie mógł z nich skorzystać wraz z wieloma innymi osobami.
Jestem ZA ! również można by było przenieść wojownicy vs potwory 1

jednak 1 była moja ulubiona.
na TAK!
Brakuje mi tych czasów że nawet puste WvsP na RC było pełne.
Nie będę ukrywał pomysł bardzo fajny i z korzyściami zarówno dla gracza, jak i admina - gracze zadowoleni, bo mogą pograć i będą te więcej kupować jak sporo graczy będzie, hehe.
Jak na razie gracze mnie popierają, ale nie chce nabijać zbędnego postu tylko spytać się ludzi którzy są na bieżąco, co się stało z WvsP na minecraftowo.pl????
@temat bardzo dobry - jestem oczywiście za, powody u @up - ów

, oby więcej takich pomysłów
pegek zostało usunięte, bo było na darmo utrzymywane, nikt tam nie grał, miało być usunięte już dawno, ale banan trzymał je dodatkowy rok.
Nie ma takiej mozliwosci chociazby z uwagi na zupelnie inne bazy danych w ktorych sa zupelnie inne przedmioty, kolejnym powodem sa calkowicei inne hasla na kazdym serwerze - np. gracz karol na mineserwer i minefox to zupelnie inne osoby.... thats all nie ma sensu dalej ciągnąc bo to nie do zrealizowania.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!