MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Administracja Minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym zgłosić że na serwerze Minefox.pl żaden policjant lub policjant+ (wyjątkiem jest acehightkox) nie odpisują mimo że chcę napisać coś ważnego.
Administracja może mieć też wyznaczonego coś innego do robienia na serwerze, po to są skargi, jeżeli policjant nie reaguje.
Jak masz ważną sprawę to pisz odrazu a nie:
/msg mati2286 mam pytanie?
Pomyśl, że nie tylko ty masz pytania do Administratorów Mf, każdy chce coś się zapytać i przez ten spam na msg / czacie nie zobaczy wszystkiego co ktoś mu napisał.

Jak dany admin wchodzi na serwer i nie odpisuje wcale znaczy, że coś robi i nie ma czasy aby odpisać...
Witam.

Dodam jeszcze że jak większość pytań od graczy są następujące: ''Skąd masz admina'' ''Dasz opa'' ''Dlaczego nie banujesz, co z ciebie za admin''

Takie ważniejsze pytania możesz zadawać na forum i na pewno znajdzie się osoba która da ci na nie odpowiedż.
Większość osób z adm stara się odpisywać tylko jak można odpowiadać każdemu na raz, a po 2 jak ktoś zadaje pytania takie jak napisałem wyżej to nie ma sensu na nie nawet odpowiadać, a Mati już odpisał wystarczająco, masz pytanie to pisz.

Pozdrawiam Alex.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie