11-August-2017, 22:16:13
11-August-2017, 22:17:38
Administracja może mieć też wyznaczonego coś innego do robienia na serwerze, po to są skargi, jeżeli policjant nie reaguje.
11-August-2017, 22:25:28
Jak masz ważną sprawę to pisz odrazu a nie:
/msg mati2286 mam pytanie?
/msg mati2286 mam pytanie?
12-August-2017, 00:08:45
Pomyśl, że nie tylko ty masz pytania do Administratorów Mf, każdy chce coś się zapytać i przez ten spam na msg / czacie nie zobaczy wszystkiego co ktoś mu napisał.
Jak dany admin wchodzi na serwer i nie odpisuje wcale znaczy, że coś robi i nie ma czasy aby odpisać...
Jak dany admin wchodzi na serwer i nie odpisuje wcale znaczy, że coś robi i nie ma czasy aby odpisać...
14-August-2017, 01:51:36
Witam.
Dodam jeszcze że jak większość pytań od graczy są następujące: ''Skąd masz admina'' ''Dasz opa'' ''Dlaczego nie banujesz, co z ciebie za admin''
Takie ważniejsze pytania możesz zadawać na forum i na pewno znajdzie się osoba która da ci na nie odpowiedż.
Większość osób z adm stara się odpisywać tylko jak można odpowiadać każdemu na raz, a po 2 jak ktoś zadaje pytania takie jak napisałem wyżej to nie ma sensu na nie nawet odpowiadać, a Mati już odpisał wystarczająco, masz pytanie to pisz.
Pozdrawiam Alex.
Dodam jeszcze że jak większość pytań od graczy są następujące: ''Skąd masz admina'' ''Dasz opa'' ''Dlaczego nie banujesz, co z ciebie za admin''
Takie ważniejsze pytania możesz zadawać na forum i na pewno znajdzie się osoba która da ci na nie odpowiedż.
Większość osób z adm stara się odpisywać tylko jak można odpowiadać każdemu na raz, a po 2 jak ktoś zadaje pytania takie jak napisałem wyżej to nie ma sensu na nie nawet odpowiadać, a Mati już odpisał wystarczająco, masz pytanie to pisz.
Pozdrawiam Alex.
14-August-2017, 11:46:00
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=PT0G]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=PT0G)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!