MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga na snow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dlaczego gdy pomocnicy nie mają argumentów zamykają wątki?
Czekam na odpowiedzi
Em tylko że ja dałem swoje wszystkie argumenty... oraz przeprosiłem jeju tak trudno to zrozumieć że miałem sporo rzeczy do ogarnięcia tak ciężko....
A jakiej odpowiedzi byś jeszcze oczekiwał w tamtym temacie? Wg mnie, została Ci udzielona odpowiedź.
Nie oczekuje na odpowiedz tylko chcem zobaczyć że. Snow zmieni się ponieważ to nie pierwszy raz
Właściwie to pierwszy jak już :x a i mówi to koleś który miał cheaty oraz foldery huzuni gg a o skryptach to nie wspomnę.
A bez sensu jak będziemy się kłócić w końcu forum jest do tego żeby była leprza atmosfera w mc

Racja miałem

A przypomnij sb jak dałeś mi bana i ile czekałem aż mnie sprawdzisz?
O czyli jednak to było twoje konto tamtym razem to jakoś sprawdziłem cie bez problemu jeszcze nawet poczekałem go ty pobiegłeś po brata zapytać się co jest... No cóż każdy popełnia błędy nawet ja.
Skrypty huzuni itp okej przyznaje się grałem na czitach ale tylko na apollo prawda jest taka że,podałem ci nick skype kolegi w nadziei że nie dostanę bana lecz newiedzialem se on ma folder huzuni
A do tego zaprosiłeś mnie 41 a odpowiedziałem 44 hm aż tak bardzo poczekałeś no naprawdę fiu fiu.. http://scr.hu/72wf/sva4s
Dobra wszystko wyjaśnione xD zamykaj Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie