MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UB] MevreyQ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: MevreyQ
Jesteś recydywistą?: Na MS to tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo dostałem bana nie wiem za co, tresc bana trochę dzika, wiec mozna sie domyslac ze chodzi pewnie o sytuację z ksiazka enchant all - co bylo na MF, a o ile sie orientuje MF to nie MS ^^. Ogolnie bana tez dostal za to samo McJack, wiec ogolnie sytuacja dziwna, bo nic na MS nie zrobilismy. Oczywiscie licze na pewnie jakze cudowne wyjasnienia banujacego nt. tej sprawy
Treść Bana: "Sprawa zostanie zgloszona odp. sluzba, wyjasnienia na MF@zarabiam.com" - McJack napisal taki email, dostal odpowiedz, cytuje: "regulamin znajduje sie na stronie, jesli nie rozumeisz bana mozesz napisac na forum i odwolac sie." No to ja nie rozumiem bana i wspomne jeszcze raz, mile widziane wytłumaczenie.
Osoba banująca: KalisPro
Serwer: MS
Kalis tu nie jest potrzebny.
Po co się bawicie exploitami na 1.7? Rozumiem, ziomek udostępnił to publicznie, ale to nie oznacza, że możecie to wykorzystywać u nas. Następna aktualizacja zabezpieczy wszystkie błędy i pozbędziemy się niechcianych exploitów.
Bawiłeś się tym na MineFoxie, to bana dostałeś też na MineSerwerze, tak żeby ci do małej główki nie przyszedł pomysł, żeby się tym bawić właśnie tam.
Nie licz na unbana, takie rzeczy powinieneś zgłaszać administracji, a nie we własnym zakresie testować na naszych serwerach.
Odrzucam.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
[Obrazek: image.php?di=QNEO]
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiam,
Global Mod serwerów.
Bana masz za wykorzystywanie błędów gry.
Przekierowanie