MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga na snow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym zgłosić.pomocnika snowpl
Rozumiem że pomocnik ma prawo do sprawdzania graczy i banowania ale to co on robi: pisze na czacie że mnie sprawdza okej niech będzie ale jak mam czekać na niego kolejne 15min jak mu się zechce sprawdzać no to sorki akurat musiałem wyjść z domu a on specjalnie na czas grał spamuje na czacie sprawdź mnie a on nic pisze że się śpieszę nic tylko xx_Blaxers_xx logniesz=ban niemam ss ale mam nadzieję że inni gracze potwierdzaą to co mówię proszę o udzielanie się osub które były w godzinach 20:30 do 21:00 dnia 18 maja
Kolego to już ja nawet nie mogę mieć innych spraw na głowie... Tylko sprawdzanie w końcu cie sprawdziłem po paru minutach więc w czym masz problem.. nie wiesz jak to jest gdy gracze ci spamią msg no właśnie masz do mnie jeszcze jakieś komplikacje ?
Potwierdzam to , bynajmniej to tak wyglądało .
Tez potwierdzał tak bylo
@Up i co ci po tym jak mówiłem nie jestem maszyną... Mi także zdarzają się komplikacje.. chyba każdemu ja bogiem nie jestem i nie wiem kto ma czy nie ma... Chciałem być pewny w sprawdzeniu bo już go za to kiedyś zbanowałem. Już widzę to granie na czasie no naprawdę.. jak mówiłem bogiem nie jestem
Czekaj piszesz że na czacie że sprawdzasz mnie a ja mam jeszcze czekać kiedy łaskawy pan zechce sprawdzić.mnie ?

To są jakieś kpiny
@UP Hm kiedy sytuacja tego wymaga to tak... sam byłem sprawdzany mnóstwo razy na skype przez moderacje innych serwerów (Nie podam jakich) i też musiałem czekać aż mnie sprawdzą nawet po 30 minutach , no ale cóż przepraszam jeśli cie uraziłem w jakiś sposób.
Zanim zadzwoniles do mnie dałeś 3osrzezenia oraz zdązyles napisać xx_Blaxers_xx logniesz=ban
3 ostrzeżenia coś sb ich nie przypominam jak już to jedno ale napisane na chacie.. bez użycia komendy warn... Oraz ta rozmowa raczej do niczego nie dojdzie, jak mówiłem przepraszam za to że jestem człowiekiem a nie machiną wielofunkcyjną. Zamykam.
Przenoszę do skarg rozpatrzone/archiwum
Przekierowanie