MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Minik435
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nick oskarżonego:Minik435
Nick oskarżyciela:Suns
Powód skargi:Niesłuszny ban, nadużywanie rangi, wywyższanie się ponad graczy
Opis sytuacji/Zdjęcia/Film:
Witam, tu Suns.
Dzisiaj dostałem bana za coś takiego :
Kod:
[17:31:47] [Client thread/INFO]: [CHAT] FURY Suns (+30) zabil EASY Minik435 (-30)
[17:31:51] [Client thread/INFO]: [CHAT]  2303 (V)xXTrollfaceXx: Jedyne wymogi co do ciebie nie dedaj zeby rank ci nie spadal i badz w miare aktywny xd
[17:31:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] FURY  4071 (G)Suns: :***
[17:31:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Od Rudasek] nie chce tepac sie do nas
[17:31:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] EASY  1512 (P) Minik435: te kuzwa
[17:31:54] [Client thread/INFO]: [CHAT]  1000 (G)RaP_GoD: OD LUDZI
[17:31:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] Dark  2833 (V)supermalpa: Suns XD
[17:31:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Mine-AntiRelog] Teraz mozesz sie wylogowac.
[17:31:58] [Client thread/INFO]: [CHAT]  1642 (V)2002link: xD
[17:31:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] EASY  1512 (P) Minik435: oddawac miecz i luk
[17:32:00] [Client thread/INFO]: [CHAT]  374 (G)Braidi: a
[17:32:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] RBLA  2057 (V)tomek4115: powiedział bym smieszny komentarz ale nie wolno jechac po matkach
[17:32:19] [Client thread/INFO]: [CHAT]  1060 (G)Redeus: co mial twoj kilof?
[17:32:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] Dark  2833 (V)supermalpa: a twojej gildi? XD
[17:32:23] [Client thread/INFO]: [CHAT]  2303 (V)xXTrollfaceXx: Teksty jadace po matkach nie sa smieszne
[17:32:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] FURY  2808 (G)Elensar: "Dildo zemsta"
[17:32:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> (G)Rudasek] juz nie trzeba :P
[17:32:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] FURY  4071 (G)Suns: 2 XD
[17:32:30] [Client thread/INFO]: [CHAT]  943 (G)Rudasek: Cie pokonał hahaha
[17:32:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] EASY  1512 (P) Minik435: oddawac albo naprawde
[17:32:32] [Client thread/INFO]: [CHAT]  979 (G)Quartez78th: szczecie niezniszczalnosc
[17:32:33] [Client thread/INFO]: [CHAT]  2303 (V)xXTrollfaceXx: Te Dildo itp dropia z mobow?
[17:32:39] [Client thread/INFO]: [CHAT] EASY  1512 (P) Minik435: wbije wam z witherem
[17:32:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] Dark  2833 (V)supermalpa: troll
[17:32:42] [Client thread/INFO]: [CHAT]  2303 (V)xXTrollfaceXx: Te Dildo itp dropia z mobow?
[17:32:43] [Client thread/INFO]: [CHAT]  374 (G)Braidi: Rap_god hcesz żelazna zbroję
[17:32:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Chat globalny gildii] FURY Suns: Pocaluj mnie w dupe

Czy takie coś to powód do banowania? Może ktoś się zajmie tym ~pomocnikiem? Gościu sprawdza kordy naszej lokalizacji komendami, pisze teksty typu
Kod:
Wyłazić za linie nooby
Sklepałem was jak psy
... itp itd
Kim on w ogóle jest i jak dostał pomocnika? Z tego co wiem, to na poprzedniej edycji też mu nieźle odbijało.

PROSZĘ O NIEZAMYKANIE TEMATU ORAZ WYPOWIEDZENIE SIĘ H@ W TEJ SPRAWIE

Pozdrawiam, SUNS
Napisać w kodzie każdy umie a my chcemy dowodów rzeczowych w postaci SS!
To są logi z minecrafta, chcesz ss logów? Czy może wkleić ci wszystkie z całej godziny? A poza tym logi serwerowe są do dyspozycji admina, tam są wszystkie używane komendy przez graczy. Jeśli nie masz nic do powiedzenia nie pisz.

Suns.
Logi to ja też potrafię podrobić chce ss tej rozmowy ale w mc..
Dobra widać że pomocnicy są bezkarni mogą sobie robić co im się podoba.
Elensar

Nie mam co robić tylko podrabiać logi z kilku godzin grania w mc.
Suns
Tylko że A) po pierwsze uważaj na słowa... B) Myślisz że Kalis ma czas na szukanie po konsoli logów. A i oraz dostajesz ostrzeżenie.
Nie potrzebuję ostrzeżeń, dostałem bana na forum od jakiegoś szczyla za /glupek.
Średnio mnie to interesuje czy ma czas. Myślicie, że jak ma serwer gdzieś to możecie robić co chcecie? Wink

To się może dla was źle skończyć. Dla serwera też Cool

A jebać was wszystkich daj mi też bana róbcie sobie co chcecie. Pomocnicy co myślą że są tacy zajebiści a są niczym i tyle. Wielka mi władza pomocnik na jakimś zjebanym serwerze.
Sorry, ale ja tam widzę że z przekleństw to tylko "kuźwa" a reszta to groźby związane z grą, nic niezwykłego.

P.S. na pewno nie pisałem "wyłazić za linię". Bana masz na miesiąc za 3 ostrzeżenie, bo z tego co widzę to masz niewyparzoną gębę na samym dole. Dziękuję do widzenia.
No to teraz ja się wypowiem ;]
Minik na pewno bezpodstawnie Cie zbanował Sunsa, poza tym z tego co wiem to ten ban był na godzinkę, a spowodowany był trzecim warnem ;/
Suns używa wulgaryzów non stop. Jak widzimy napisał do Minika : "Pocaluj mnie w dupe" a to można uznać za pewnego rodzaju obraze.
Suns ciągle przeklina i używa wulgaryzmów, a w końcu ktoś to zauważył. Nie róbcie z siebie świętoszków, bo mam screeny jak Suns mówi "ten serwer jest chujowy" a to jest obraza serwera. A za obraze serwera jak wszyscy wiemy - perm ;] Więc nie róbcie z siebie biednych, pokrzywdzonych przez los ludzi.
Nie bezpodstawnie* żeby nie było.
Stron: 1 2
Przekierowanie