MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Odrzucone] [UNBAN] Deizowskaa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Deizowskaa
Jesteś recydywistą?: Nie przypominam sobie żebym używała wulgaryzmów, wydaje mi się, że ktoś włamał mi się na konto.
Dlaczego chcesz dostać unbana?: Chcę dostać unbana, ponieważ bardzo lubię grać na waszym serverze.
Treść bana: "Zostałeś zbanowany na zawsze przez Ta_Nienormalna za obraza
administracji, regulamin złamany! Odbanuj się, wyślij sms RCBAN.deizowskaa na numer 92045 (koszt 24,60zł)"
Osoba banująca: Ta_Nienormalna
Serwer: RoyalCraft.pl

Dziękuje za wszelką pomoc.
Kiedy zostałaś zbanowana?
Przez ostatni tydzień, jak i dzisiaj nie było mnie na serwerze (Byłam na wakacjach).
Nienormalna ja pamiętam to wydarzenie.
Nie mam ss ale nagle weszła na Creative 1 tam gdzie byłem między innymi ja i ty Nienormalna.
Deizowskaa napisała mi na msg z przekleństwami że jest włamywaczem i ze nie jest Deizowską, niezwracałem na to uwagi.
Potem na chacie zaczęła przeklinać i wyzywać administracje.
Nie ma dowodów na to że ktoś ci się wkradł.
Ja bym podejrzewał smokattego..
Raz na msg gracz napisał do mnie na msg ze Unko (smokatyy) grozi ze się mu włamie na konto.
a raz smokatyy groził mi ze podrobi na mnie ss.
Oczywiście dowodów nie mam Sad
Nie wiem, nie było mnie przez dłuższy czas na serverze. Przez cały okres wakacji wyjeżdzałam i nie było mnie w domu, więc nie miałam czasu grać.
Na odwołanie się do bana masz 7dni.
Jak napisał @up
Na odwołanie masz 7 dni.
Prośbę o Unbana odrzucam.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=QNEO]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie