MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kultura na Czacie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, pisząc ten wątek chciałbym przybliżyć wam nieco problem występujący na SkyBlocku. Chodzi mi o brak jakiejkolwiek kultury na czacie. Jednym z częściej widywanych wyraz jest CHUJ lub SPIERDALAJ. Jako że jest to MineCraft większością graczy są jak wiadomo dzieci. Mimo iż są młode i "głupie" to jakąś kulturę z domu powinno się wynieść. Jest to niestosowne i nie życzę sobie tego rodzaju wyrazów na czacie publicznym. Jestem pewny że spora grupa graczy podziela moje zdanie. Drugim problemem jest brak osoby która mogłaby przeciwdziałać tego typu buractwu i chamstwu. Na czacie nikt nie ma uprawnień do wydaleniu lub wyciszenia takiego krzykacza, przez co panuje samowolka. Proponowałbym w trybie niezwłocznym powołać na takie stanowisko osobę komunikatywną która miałaby prawo do następujących funkcji:
- Wyrzucanie gracza z serwera.
- Wyciszanie go.
- Czyszczenie czatu z spamu i innych niepotrzebnych informacji.
Dla mnie taką osobą jest Avqcrv11, uważam ją za komunikatywną i przede wszystkim MYŚLĄCĄ personą, na której można polegać oraz mam nadzieję, że nie będzie używała tych uprawnień do własnych lub innych niewłaściwych celów.

Mam nadzieję że rozpatrzycie moją prośbę z pomyślnym skutkiem. Przysłuży się to całemu serwerowi Smile
1. Nie będziesz wybierał kto twoim zdaniem powinien posiadać uprawnienia Policji/Pomocnika.
2. Dla twojej niewiedzy są osoby które posiadają wymienione uprawnienia.
Czemu ponowiłeś wątek? Wystarczyło poprosić o przeniesienie.

Wątek nadaje się do kosza.
Ale jednym słowem które wymieniłeś w propozycji Smile
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie