26-July-2017, 20:33:42
Witam, pisząc ten wątek chciałbym przybliżyć wam nieco problem występujący na SkyBlocku. Chodzi mi o brak jakiejkolwiek kultury na czacie. Jednym z częściej widywanych wyraz jest CHUJ lub SPIERDALAJ. Jako że jest to MineCraft większością graczy są jak wiadomo dzieci. Mimo iż są młode i "głupie" to jakąś kulturę z domu powinno się wynieść. Jest to niestosowne i nie życzę sobie tego rodzaju wyrazów na czacie publicznym. Jestem pewny że spora grupa graczy podziela moje zdanie. Drugim problemem jest brak osoby która mogłaby przeciwdziałać tego typu buractwu i chamstwu. Na czacie nikt nie ma uprawnień do wydaleniu lub wyciszenia takiego krzykacza, przez co panuje samowolka. Proponowałbym w trybie niezwłocznym powołać na takie stanowisko osobę komunikatywną która miałaby prawo do następujących funkcji:
- Wyrzucanie gracza z serwera.
- Wyciszanie go.
- Czyszczenie czatu z spamu i innych niepotrzebnych informacji.
Dla mnie taką osobą jest Avqcrv11, uważam ją za komunikatywną i przede wszystkim MYŚLĄCĄ personą, na której można polegać oraz mam nadzieję, że nie będzie używała tych uprawnień do własnych lub innych niewłaściwych celów.
Mam nadzieję że rozpatrzycie moją prośbę z pomyślnym skutkiem. Przysłuży się to całemu serwerowi
- Wyrzucanie gracza z serwera.
- Wyciszanie go.
- Czyszczenie czatu z spamu i innych niepotrzebnych informacji.
Dla mnie taką osobą jest Avqcrv11, uważam ją za komunikatywną i przede wszystkim MYŚLĄCĄ personą, na której można polegać oraz mam nadzieję, że nie będzie używała tych uprawnień do własnych lub innych niewłaściwych celów.
Mam nadzieję że rozpatrzycie moją prośbę z pomyślnym skutkiem. Przysłuży się to całemu serwerowi