MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem z itemami oraz trybem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Mam problem dotyczący z kontem i trybem wojownicy vs potwory
zacznę od tego że na serwerze minecraftowo.pl nie ma trybu wojownicy vs potwory na który wydałem dużo hajsu. A drugi problem to taki że gdy wbiłem na stronkę minecraftowo.pl sprawdzić czy są moje itemy zobaczyłem coś takiego
Angry postanowiłem napisać post w prośbie o przywrócenie itemów i odpowiedz co z trybem wojownicy vs potwory ?

[Obrazek: image.php?di=R0S6]
Wojownicy VS. Potwory zostało usunięte ja myślę że przez to że grało tam mało graczy (Ale nie jestem pewny nie grałem tam zbyt często)
SzybkiBanan napisał(a):Nie wiem ile grałeś, serwer był utrzymywany 4-5 lat od jego powstania... a skoro już nikt tam nie grał to pozostało go zamknąć - do czego mamy prawo zgodnie z informacją w regulaminie. Generalnie staramy się nie zamykać starych trybów i ten istniał o rok dłużej niż powinien, jednakże gdy gra startowała raz w tygodniu (wymagania graczy do rozpoczęcia gry) to dalsze utrzymywanie pustego trybu nie miało żadnego sensu.
http://mineserwer.pl/Temat-Wa%C5%BCne-p?
Skoro tryb został usunięty, to twoje przedmioty też.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie