MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Błąd
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jaki tryb gry:Wojownicy Dusz
Jaki błąd:ANTYRELOG
Swój nick z serwera:tomek4115

Witam chciałbym przedstawić błąd który pojawił się w ostatnim czasie na trybie Wojownicy dusz a mianowicie na początku nowej ekonomi było świetnie ale po pewnym czasie nawet jeśli się nie było w walce przez ostatnie pół godziny i tak nie możemy sie wylogowywać.
Przynajmniej raz walnięty gracz przez nas albo zabity sprawia że nie możemy już odejść z rozgrywki mówię tu zarówno o wywalaniu internetu lub nawet tych codziennych atakach botów występujących po 10-20 razy dziennie.
Rozwiązaniem według mnie jest przywrócenie starego pluginu na antyrelog bo ten jest beznadziejny.
Masz racje jest to uciążliwe ktoś ma eq diax i nie może się wylogować bo dednie .
tez tak zauwazylem odkąd byla nowa ekonomia bo wczesniej tego nie było
Ja mam inny błąd jak logne (czyli jak mi padnie net) i jak wejdę spowrotem to nie moge otwierać piecyków ani nie moge kopać xd moge nawet to nagrać tylko dajcie mi link do dobrej nagrywarki
(17-May-2015 16:35:23)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Ja mam inny błąd jak logne (czyli jak mi padnie net) i jak wejdę spowrotem to nie moge otwierać piecyków ani nie moge kopać xd moge nawet to nagrać tylko dajcie mi link do dobrej nagrywarki

Tak było przed nową ekonomią teraz tak nie jest.
To nie błąd tylko zabezpieczenie Kalis i Banan tak specjalnie zrobili żeby gracze nie wychodzili podczas gry a jak ktoś wyjdzie czy komuś internet padnie to już jego problem.
Jakbyście oglądali filmy Banana to byście wiedzieli.
Banan do tematu "To jest prawidłowa prawidłowość"

Źródło ---> https://www.youtube.com/watch?v=2bDPrjOrJcQ <---

Od minuty 15:00
Tak , ale bierz pod uwagę to że z serwa wywala co chwila . A to nie wina graczy tylko wina serwera , bo gracze nie mają wpływu na to .
Tera się pojawiło to że jak ktoś cię pacnie to pisze Rudasek walczy z tobą.
Tak samo w GTA jest tak, ale na minecraftowo na gta mozemy kiedy chcemy się logoutować nawet jak nas uderzą.
Miałem kicka z serwa za lag serwa. I nie mógłem otworżyc pieca (w starej wersji)
Ale miałem pomysł schować piec który był w kopalni węgla i jakoś mi nie ukradli.

Jesli chcecie logoutować sie to róbcie to uciekając.
Przekierowanie