MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]ostatnio jak grałem na wojownicy dusz przywołałem sobie boskie przedmioty i naglę biegnę po moście i bum restart wojowników dusz wróć za 2 minuty chciałbym aby pomocnicy naprawili to ponieważ to mi się nie opłaca przydmiotów przywoływać ponieważ i tak zaraz mnie wywali niech adminowie to naprawiąAngelAngelCool
To bug powinno byc co gre bo pisze na tabliczce"Co godzinę lub co grę"
(16-May-2015 21:06:29)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]To bug powinno byc co gre bo pisze na tabliczce"Co godzinę lub co grę"

Ale jemu nie chodzi o przedmioty tylko o te nagłe restarty wd Tongue
Bo gra restartuje się gdy trwa już zadługo a kamienie są niezniszczone, a on przywołuje itemy minute przed restartem to już jego wina ;p.
Wojteksy niekoniecznie za długo, czasem jest reset po 10 min gry czyli w 2 turze Tongue
Gra WD raz trwała 4godziny ...
ChempionMC słuchaj gra raz trwała pół dnia a nie 4 godziny ale jeszcze wtedy były 2 kamienie ale oby dwa miały Exclamation cały kamień dusz Tongue ile to mogło trwać ja pół dnia spędziłem na thecrafter.ench.pl bo na wd nie mogłem wbić a na 2 były 3 teamy ale mój był zniszczony i nuda i nuda tera to fajnie bo w każdym momencie da się wbić i to jest + a nie czekać pół dnia XDBig Grin

Lajknij sobieWink
WOjteksy racja nie wiadomo kiedy będzie restart najlepiej w 1 turze przywoływać bo napewno nie będzie restartu w mniej niż do 4 tury bo zawsze są diaxy
Przekierowanie