MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysły?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hey, To znowu ja ;d
Chciałbym zrobić o czymś kolejny post ale nie wiem o czym Tongue
Po prostu nie mam pomysłu Huh
Jak ktoś ma jakiś to chętnie przeczytam Tongue I może coś tam napisze
Ponieważ jutro jade na wakacje :v może będzie jakaś historyjka Tongue
i chce zrobić taki zapas że jak ktoś będzie się nudził to se poczyta :v
Mamy podać tobie fabułę TWOJEGO opowiadania? XDD Haha, dobre sobie xDDDD Albo coś, o czym TY masz napisać? XDDD HAHAHA XDDDD Kolego... Po pierwsze - opowiadania po to są, aby SAMEMU stworzyć ciekawą historie, fabułe, wykazać się swoimi umiejętnościami literackimi, a nie "podajcie mi fabułe a ja napisze" XDDDDD Po drugie - jak chcesz o czymś napisać, napisz to sam, a nie pytaj mamy, taty, kolegów, koleżanki, forumowiczów czy swojego kota. Proponuję wyrzucić ten wątek do kosza bo ma on zerowy sens.
(25-July-2017 10:36:06)kiroPL napisał(a): [ -> ]Mamy podać tobie fabułę TWOJEGO opowiadania? XDD Haha, dobre sobie xDDDD Albo coś, o czym TY masz napisać? XDDD HAHAHA XDDDD Kolego... Po pierwsze - opowiadania po to są, aby SAMEMU stworzyć ciekawą historie, fabułe, wykazać się swoimi umiejętnościami literackimi, a nie "podajcie mi fabułe a ja napisze" XDDDDD Po drugie - jak chcesz o czymś napisać, napisz to sam, a nie pytaj mamy, taty, kolegów, koleżanki, forumowiczów czy swojego kota. Proponuję wyrzucić ten wątek do kosza bo ma on zerowy sens.

dałeś mi do myślenia XD
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie