MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Broń bez pozwolenia Cz. 2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Takimi hukowcami nic nie zdziałacie... Mimo to producenci mówią swoje. A klienci są zagrożeni! [color=#FF0000] BO SĄ FAŁSZYWIE PRZEKONANI ŻE TA BROŃ URATUJE IM TYŁEK W SPOTKANIU Z BANDYTĄ! [/color=#000000] Ja osobiście odradzam kupywania takich broni... Stanowią one zagrożenie gdy stoją i ktoś się o nie potknie... Według mnie producenci hukowców reklamujących je jako Skuteczne narzedzie ochrony powinni być karani ;/ Tego czarnoprochowca możecie kupić nawet przez internet od innego człowieka :v mało ludzi zdaje sobie z tego sprawe
takie bronie mogą posiadać nawet dzieci tylko rodzice muszą dawać im niezaładowaną broń Na taką broń nie ma żadnych testów psychologicznych czy tam sprawdzania otoczenia. Tak każdy pewnie ktoś powie jak to można broń bez rejestracji?! TRZEBA TO ZAKAZAĆ! to jest przykład myślenia Milicji że obywateli trzeba rozbrajać a ile randomowych ludzi ma w rękach taką broń i nic się nie dzieje? No właśnie...
Dobra to na tyle Big Grin Czekam na tematy o czym następnego posta zrobić Big Grin
Pozdrawiam ~Cocokish Smile
Przeczytałem ale i tak to mi się nie przyda Tongue
Plus na zachętę.

Popraw estetykę bo wszystko w jedno się zlewa.
Czemu napisałeś drugi wątek skoro mogłeś edytować tamten. Po co ten wątek tak wgl ? Przecież na tym forum średnia wieku to 14 lat max. Raczej nikomu się ten temat nie przyda bo nikt dzieciom nie da kupić broni którą mogą zrobić sobie lub innym krzywdę.
@up - jak na mój gust napisał to bardziej hobbystycznie, niż po to, aby ktoś wykorzystywał ;p

Co do tych broni, to jak to wiatrówką nie zrobisz krzywdy?
(25-July-2017 08:43:07)Anty napisał(a): [ -> ]Co do tych broni, to jak to wiatrówką nie zrobisz krzywdy?

Chodziło mi o wiatrówki hukowe
Fajne! Big Grin Tylko szkoda, że w dwóch wątkach. Następnym razem pisz w jednym wątku dwie lub więcej części. Bardzo fajne hobby, też poniekąd takie mam, rozwijaj swoją pasję dalej, bo moim zdaniem broń palna to bardzo ciekawy temat, przynajmniej dla mnie. Propo broni na kulki, że mogą mieć dzieci, tylko bez kulek -pff, mam chyba 4 bronie na kulki i rodzice o tym wiedzą... LOL XD. Plus za pracę się należy.
Przekierowanie