MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Broń bez pozwolenia Cz. 1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, Dziś omówię broń palną Bez Pozwolenia! Pewnie myślicie pewnie trzeba mieć to pozwolenie i że pewnie kłamie ale nie. Interesuje się bronią palną więc też dowiaduje się o niej i chciałbym się podzielić wiedzą na ten temat Smile Ta broń jest bez zbędnych formalności możecie w domu mieć Dowolną ilość broni Tak! Dowolną ilość! Karabinów, Pistoletów, Rewolwerów, Strzelb do sportu hobby do kolekcjonowania a nawet do samoobrony Ale z wyborem możecie mieć trochę trudniej dlaczego? Ponieważ można mieć tylko Repliki broni czarnoprochowych wyprodukowanych przed 1985 r. Poruszę jeszcze temat reklam tak zwanej ''Broni bez pozwolenia'' Czyli wiatrówki czy tam hukowce najczęściej te urządzenia generują tylko hałas a co nim zrobicie? Raczej bandyty nie odstraszycie czy tam złodzieja. A właśnie ta broń czyli wiatrówki czy tam hukowce można używać bez ochronników słuchu. Jedyne niebezpieczeństwo stanowią gdy ktoś może się o nie potknąć Tongue Mimo to producenci reklamują je jako uwaga cytuje [color=#FF0000] Skuteczne narzędzie obrony (PS. Tłumiki wyciszają broń żeby hałas nie był tak głośny a rozbłysku wgl już nie ma, Co nie oznacza że wycisza broń w magiczny sposób jak to np w grach...) Ta broń o której ja mówię ta prawdziwa broń można ją mieć nawet załadowaną na szafce w domu. A więc Policja wam nic nie zrobi Big Grin Na ulice z tym raczej nie radze wychodzić zapraszam do części 2 Tongue
Nic nie zrozumiałem, polecam odwazniej korzystać z przecinków Wink Czyli że nic większego nie można mieć na legalu, o to chodzi?
Też bronią palną się interesuje, ale nie jestem zbytnio w tym dobry xd Całkiem całkiem ale na przyszłość pisz w jednym wątku a nie w 1000, bo robi się z tego niepotrzebny spam. Ogółem spoko Wink
(25-July-2017 10:00:02)kiroPL napisał(a): [ -> ]pisz w jednym wątku a nie w 1000, bo robi się z tego niepotrzebny spam.
Ta ale więcej nie mogłem napisać ;d wciskałem litere ale nic ;/
Przekierowanie