Pani Emolaska233455 dała mi bana na koncie Danielowskikings gdyż wydawało jej się ze mam haxy... kiedy powiedzialem jej żeby mnie sprawdziła odpowiedziała że nie. Potem kiedy 2 raz się zalogowała i wszedła na serwer napisałem ,,dasz Unbana czy mnie sprawdzisz" pani Emolaska233455 odpowiedziała że żadnego unbana nie będzie po czym wyszła z serwera... prosze o rozwiązanie tej sprawy

Do napisania prośby o UB jest przeznaczony dział, w którym jest przypięty wątek z wzorem prośby, zastosuj się do niego.
Nic mi się nie wydawało. Nie masz cheatów? To jak mi wytłumaczysz kręcenie głową na każdą możliwą stronę? Według Ciebie to skill? Jeśli mam 100% pewności, że masz cheaty, to nie mam obowiązku Ciebie sprawdzać. Tak było w tym przypadku. Po dostaniu bana wszedłeś na drugie konto i pisałeś abym Cię sprawdziła, otóż po dostaniu bana nie będę Cię sprawdzać, ponieważ usunięcie cheatów to kwestia 2 minut.
Następnym razem takie prośby o unbana pisz w dziale skargi/odbanowania, według odpowiedniego wzoru.
Nom ale jest problem Gram na minecraft forge 1.7.10 z 2 modami sa to rei's minimap oraz Damage Indicators
a to że nie można mnie trafic to lata gry i strefy :/ ale moglas mnie sprawidzic a nie banowac...
Owszem, rei's minimap i damage indicators to są dozwolone mody. Ale ty miałeś cheaty. Tak jak już pisałam, kręciłeś głową na niemalże wszystkie strony. Resztę wytłumaczyłam dwa posty wyżej.
Tylko ze tak nie było xD nie jestem haxem
Jeśli administracja ma 100% pewności, żę posiadasz niedozwolone modyfikacje to ma prawo cię zbanować.
A to, że kręciłeś głowami na wszystkie strony to znaczy, że posiadasz Cheaty, ponieważ albo uderzasz boty oraz jest też taki Cheat który powoduje ,że się obracasz.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.