MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ważne ;p
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałem się zapytać o tryb Wojownicy vs Potwory 1 Smile
Gdzie się na minecraftowo.pl podział tryb Wojownicy vs Potwory 1 ;/

Miałem tam all boskie takie jak:Miecz Pioruna,Boski Róg Mocy,Inferno,Vortex,Łuk Zagłady i różne klasy dla potwora i wojownika.
Kupiłem je za 100zł ;/

Mógłbym się zapytać co się stało z tym trybem?
Wszystkie klasy i boskie nie kosztują 100 zł łącznie.

Może jest chwilowo wyłączony?
(24-July-2017 17:23:40)MrNed napisał(a): [ -> ]Wszystkie klasy i boskie nie kosztują 100 zł łącznie.

Może jest chwilowo wyłączony?

1 Boski kosztował 20zl i coś VAT sms Smile

mam 5 boskich przedmiotów 5*20=100zł ;/

Postaci już nie doliczam bo zdobyłem je za grę Wink
Tryb został usunięty z powodu bardzo małego ruchu (gdzieś tak Szybki napisał, niestety nie pamiętam gdzie).
(24-July-2017 17:57:35)Anty napisał(a): [ -> ]Tryb został usunięty z powodu bardzo małego ruchu (gdzieś tak Szybki napisał, niestety nie pamiętam gdzie).

Czyli pieniadze poszedły na marne? ;( i kilka miesiecy grania? Sad

Nie dało by się ich przenieść np na mineserwer ? Sad
tyle dni grania droga nie chodzi i 100zl Sad
Niestety, nie istnieje możliwość przenoszenia usług między serwerami.
Regulamin Usług napisał(a):- Serwer/tryb może zostać zrestartowany lub może powstać jego nowa edycja, w takim przypadku nie przysługuje żadna rekompensata za posiadane przedmioty ani wykupione usługi
http://mineserwer.pl/Temat-Us%C5%82ugi-P...informacje
Nie wiem ile grałeś, serwer był utrzymywany 4-5 lat od jego powstania... a skoro już nikt tam nie grał to pozostało go zamknąć - do czego mamy prawo zgodnie z informacją w regulaminie. Generalnie staramy się nie zamykać starych trybów i ten istniał o rok dłużej niż powinien, jednakże gdy gra startowała raz w tygodniu (wymagania graczy do rozpoczęcia gry) to dalsze utrzymywanie pustego trybu nie miało żadnego sensu.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie