MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Rok na forum / Wyprzedzone 100 repek./ szczegółowe podziękowania.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Jako iż wyprzedziłem już dawno 100 repek i jestem już rok na forum chciałbym napisać ten wątek prosto z serducha... więc zaczynajmy:

-Maciejek10101010: Wielka 9 letnie przyjaźń , grę w mc , WoT'a i różnorakie żarty i oczywiście wsparcie
-Gosia10101010- to samo co maciejek. Dodatkowo za każde opowiadanie i miłą atmosferę.
-KiroPL: Za już chyba roczną przyjaźń grę , opowiadania i nei zapomniane chwile.
-Mieciko- Za również długą przyjaźń i grę w mc i WoT'a
-Anty- Za świetne moderowania serwera (Tak wiem że już nie jesteś w moderacji) i za niegdyś grę za super skywars
-SzybkiBanan & KalisPro- Za piękne serwery
-Cała moderacja: Za moderowanie świetnych serwerów.
-Opel: za Grafiki
-Designer: to samo co @up
-TehIronGamePlay: Za również nie gdyś robione grafiki.
-marcinek899- za grę na super skywars.
-1Zuza1- Za atmosferę na forum.
-Zjarany12xD: za bycie zjarany i atmosferę.
-Dinner % Aberforth- Za piękne questy , mapy i piekną grę...
-Całe Grove: Za przepiękną grę na GTA i nie zapomniane chwile.
-Manilax: Za grę na WD.
-Luki111: to samo co @up
-lukikoks: to samo co @up
-Vark: Za wsyzstkie pomysły na Questy i tryby.
-WolfTheWolf: za grę na brutalu.

I tak ten czas płynie i płynie... Mówię wam ze pięknie sobie powspominać tyle pięknych chwil. Mimo iż zapewne nie wrócą nigdy nie odejdą z naszej pamięci. Mimo iż już na serwerze mnie nie ma to nigdy nie zapomną o wspaniałych osobach które poznałem... Jeszcze raz dziękuję za wszystko: za wsparcie , pocieszanie zabawę , grę i wszystkie inne wspaniałe chwile. Jeszcze raz dziękuję.

Pozdrawiam FeriDoritos...
Dzięki za wymienienie Big Grin
Zostań jak najdłużej Smile
FeriDoritos zostań jak najdłużej Smile
Oj, feri feri... Nie rób już tych podziękowań, bo w każdym twoim wątku w dziale "Przedstaw się" są one takie same... ;I Special na 100 już był dawno, więc nie wiem, po co ten wątek, ani to na repki, ani na posty... Bez sensu, podziękowania powtórzone już chyba 3 raz, jakiś tekst na dwie linijki pod koniec... Sory m8 ale słabe.
Będę zły "kolejny temat: Wymienię Cię daj mi repke" tak więc ja nie zostałem wymieniony to dostaniesz repke
Przekierowanie