MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jail - Konto Vip!!!! przeczytaj Kalis!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Drogi Kalisie bardzo lubię tryb Jail dlatego kupiłem tam Vipa (wczoraj). Dostałem Informacje że Konto zostało aktywowane a treść i numer się zgadzało ale do dziś nie dostałem tego Vipa jakbym nie wysłał SMS'a! Proszę o danie mi Vipa na serwerze Jail. Mój nick w grze to: VXZillXV
VXZillXV
Big Grin[/align]
[Obrazek: m.gif][Obrazek: i.gif][Obrazek: n.gif][Obrazek: e.gif][Obrazek: s.gif][Obrazek: e.gif][Obrazek: r.gif][Obrazek: w.gif][Obrazek: e.gif][Obrazek: r.gif]

Jeśli nie dostałeś zakupionej usługi musisz wysłać e-mail na adres: MINESERWER@ZARABIAM.COM
W treści E-maila musi się znajdować:

1) Twój Nick.
2) Nr Telefonu
3) Data Zakupienia Usługi.
4) Godzina Zakupienia Usługi.
5) Treść SMS.
6) Serwer.
7) Co kupiłeś.

Weryfikacja twojego problemu powinna potrwać do 24 godzin, a w weekendy do 48 godzin.

Pozdrawiamy, Administracja.
(16-May-2015 19:03:15)VXZillXV napisał(a): [ -> ]Drogi Kalisie bardzo lubię tryb Jail dlatego kupiłem tam Vipa (wczoraj). Dostałem Informacje że Konto zostało aktywowane a treść i numer się zgadzało ale do dziś nie dostałem tego Vipa jakbym nie wysłał SMS'a! Proszę o danie mi Vipa na serwerze Jail. Mój nick w grze to: VXZillXV
VXZillXV
Big Grin[/align]

Vipa musisz kupowac jak jestes offline lub na lobby serwera mineserwer.pl inaczej tak ci sie bedzie dzialo.
Sprawa zakończona, dziekuje za pomoc. Proszę o zamknięcie wątku!
Zamykam.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie