Dostalem bana na minecraftowo.pl. Ban ten byl za to ze przyznalem sie do cheatowania na minefox.pl. Myszaa_ jak cos to zbanuj mnie juz tam gdzie cheatowalem a nie gdzie mam svipa i bylem czysty.

Zły Wzór zastosuj się do niego
Przyznałes się na minecraftowo wejdz na mój profil i skargę na cb tam ss z minecraftowa nie z minefoxa
Do zamkniecia
Pewnie i tak to nic nie da...
Wiem ze przynalem sie na minecraftowo ale wasi moderatorowie nie wykryli full killaury i zlego nicku na minefox nick kasiamareksra.
Przyznales się na minecraftowo to ban na minecraftowo i powiedziałes że na minecraftowo
Po za tym to tak nie działa że powiesz zbanujcie mnie tam a tu odbanujcie bo to by było mniej więcej tak
Wbija typek co ma all ity i z 400k hajsu cheatuje i dostaje bana i mówi zbanujcie mnie tam bo tam nie gram i co to był by za sens?
Na serio powiedzialem ze na minecraftowo?
Cheatowalem i tak na nicku kasiamareksra na minefox i moj kolegatez na takich nicku cheatowal na podobnym
No w sumie nie ma trudno unbana sobie kupie. Ale dzieki ze chociaz ktos odpisal. A da sie kupic unbana psc?
Nieważne czy masz cheaty czy nie, przyznanie się do ich posiadania jest jednoznaczne z ich używaniem, na jakim serwerze dostałeś na takim zostanie, nikogo nie interesuje czy miałeś svipa czy inną rangę, cheater to cheater, nikt nie ma prawa do używania cheatów mimo rangi.
Wiem juz sie pogodzilem z tym. Ale dobrze ze jest administracja ktora odpisuje.
Nikt z administracji nie odpisał xd