MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Prośba o UB
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Wilcky
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chce dalej grac na Minefox, ponieważ gram na nim jakies ok. 2/3 lata i dużo osiągnąłem
Treść Bana: Ban za nieodpowiednie Budowle
Osoba banująca: Policjant AceHighKox
Serwer: Minefox.pl

Dzień dobry!

Chciałbym prosić o zmniejszenie kary z perma na bana na 10/15 dni, ponieważ zrobiłem to dla jaj żeby się pośmiać z kolega ale teraz tego żałuję. Chciałbym znowu moc grać na tym nicku na Mineserwer z przyjaciółmi tym bardziej, ze są wakacje oraz na tym Nicku dużo osiągnąłem. Proszę mi wybaczyć, już tego następnym razem nie zrobię. Zapomniałem o tamtym punkcie regulaminu. Przepraszam. Nie byłem tego świadomy. Także widziałem jak ktoś zbudował jakąś budowle i Policjant kazał Tej osobie to usunąć, Ta ją usunęła i uniknęła bana, więc Ja myślałem, ze jak mi każą to usunąć to to usunę i obejdę się bez bana. Proszę o zmniejszenie kary na 10/15 dni, ponieważ są wakacje i jak już mówiłem wcześniej chce pograć z kolegami. Przepraszam i proszę o zmniejszenie kary. Przepraszam. Do widzenia.
Wilcky

UWAGA
Proszę żeby Tej prośby nie sprawdzała osoba, która mi
dała tego bana oraz Przyjaciel tej osoby Mati2286, ponieważ pewnie to pójdzie przez znajomość i się zgadają żeby mi nie uznać
prośby o UB. Proszę żeby to sprawdził jakiś inny
Policjant lub osoba, która ma wyższą rangę.
Proszę o wyrozumiałość, ponieważ nie byłem świadomy
Tego Co robiłem oraz nigdy jeszcze na tym nicku nie
byłem karany permem. Jeszcze raz przepraszam. Do widzenia.
Za zrobienie czegoś dla "jaj" jest odpowiednia kara. Gdybyś nie zbudował byś bana nie otrzymał, myśl co robisz.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie